Enlaces accesibilidad
Cafè d'idees

Inés Arrimadas: "Sánchez vol mantenir-se al poder, no solucionar el problema"

  • La líder de Ciudadanos compara la manifestació de diumenge contra els indults amb la de l'Orgull
  • Inés Arrimadas: "A la taula de diàleg hi han de ser els catalans no independentistes"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' amb Gemma Nierga | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Inés Arrimadas: "Sánchez vol mantenir-se al poder, no solucionar el problema"

La presidenta de Ciudadanos, Inés Arrimadas, acusa el president del Govern, Pedro Sánchez, de voler indultar als independentistes presos per mantenir-se al poder. Arrimadas diu que Sánchez no va dir res dels indults en campanya electoral i recorda que va prometre detenir Puigdemont. Segons Inés Arrimadas Pedro Sánchez necessita ara els vots d'ERC i per això els concedirà els indults.

"La concentració de Colón és diversa com la de l'OrgulloLGTBI"

Amb relació a la manifestació de diumenge a Madrid en contra dels indults, Inés Arrimadas no ha volgut aclarir si evitarà la foto amb líder de Vox, Santiago Abascal: "La foto important és la de Sánchez amb els indultats". La líder de Ciudadanos diu que la concentració que es farà a la Plaza Colón hi anirà gent de molts partits diferents, com passa a la de l'Orgullo LGTBI.

Arrimadas reclama ser que a la taula de diàleg

Inés Arrimadas demana asseure's a la taula de diàleg perquè hi hagi presència dels catalans que no estan a favor de la independència: "Tenim el mateix dret de ser-hi representats". Amb relació a la presència de ministre de Política Territorial i Funció Pública, Miquel Iceta, Arrimadas considera que hi serà com a representant del govern d'Espanya.

"La carta d'Oriol Junqueras ha durat 24 hores"

Amb relació a la carta del líder d'Esquerra, Oriol Junqueras, en la que descarta la via unilateral, Inés Arrimadas diu que "l'estratègia" els ha durat només 24 hores: "fins que la portaveu d'Esquerra, Marta Vilalta, ha contradit el missatge de Junqueras afirmant que no descarten ni molt menys la via unilateral".