Enlaces accesibilidad
15 de maig

Torna La Nit dels Museus 2021

  • Els equipaments es podran visitar gratis dissabte dia 15 de maig entre les 18 i les 21 hores
  • Hi prenen part més de 70 equipaments de fins a 8 ciutats de l'àrea metropolitana
  • Hi haurà diverses activitats per a totes les edats: des de visites guiades fins a tallers o jocs de pistes

Per
L'esdeveniment tindrà lloc entre les 18 i les 21 h
L'esdeveniment tindrà lloc entre les 18 i les 21 h

La Nit dels Museus torna a Barcelona amb una nova edició aquest 15 de maig. Entre les 18 i les 21 h, es podran visitar de franc exposicions com les retrospectives de Félix González-Torres "Política de relació", al MACBA, i de Nanni Balestrini "La violència il·lustrada", a La Virreina. Això sí, molts dels racons culturals participants requereixen de reserva prèvia obligatòria tant per a visitar-los com per a gaudir de les seves activitats.

La Nit dels Museus torna a Barcelona amb una nova edició | Montse Soto

Quant a la redescoberta del passat, trobem l'exposició "La guerra infinita" al MNAC i "Imatges trobades. La Barcelona marítima de postguerra" la podem trobar al Museu Marítim.

Nit dels Museus 2019

Nit dels Museus 2019

Des d'una altra perspectiva, es podrà visitar "El somni americà. Del pop a l'actualitat" al CaixaForum, i, anant molt més lluny, "Mart. El mirall vermell" al CCCB. També hi ha experiències immersives com ara "Symphony", al CaixaForum, o "Can Negre 360°", al Centre Jujol.

Nit dels Museus 2019

Nit dels Museus 2019

Quatre espais nous

Enguany hi participen de la iniciativa uns 74 equipaments de 8 ciutats de l'àrea metropolitana: Barcelona, Badalona, Cornellà, Esplugues, l'Hospitalet, Sant Adrià, Sant Joan Despí i Santa Coloma. En aquesta edició, se sumen quatre espais nous. Són Can Fontanet, al barri de Sant Andreu; la Casa de l'Heura, de Badalona, i el Castell i el Museu Palau Mercader, de Cornellà.

A més de les visites gratuïtes, qui s'apropi als museus tindrà a l'abast diverses activitats per a totes les edats: des de visites guiades fins a tallers, jocs de pistes, un joc d'escapada, una gimcana i concursos, i també concerts i espectacles de poesia, dansa i teatre.

També hi ha nombroses visites guiades, com les del Servei d'Arqueologia a l'aqüeducte, la muralla romana i el Mercat de Sant Antoni; el Born o el Castell de Montjuïc.

Nit dels Museus 2019 Born

Nit dels Museus 2019 Born

Una nit segura

Aquesta edició de 'La Nit dels Museus' es realitzarà en unes condicions especials per garantir la seguretat durant la visita a tots els equipaments, seguint totes les recomanacions sanitàries per evitar contagis de coronavirus.

Per tal de garantir la visita al centre escollit, es recomana informar-se amb antelació de les condicions particulars de cada espai i comprovar si cal reservar per accedir-hi, tant pel que fa a les exposicions com a les activitats específiques que s'hi duen a terme.