Enlaces accesibilidad
Tanatori de Mataró

Companys i amics d'Àlex Casademunt li donen l'últim adéu

Per
Àlex Casademunt i el seu pas per TVE

Amics i familiars del cantant Àlex Casademunt es van reunir ahir dijous al tanatori de Mataró per donar-li l'últim adéu. Es va desplaçar tota la seva família, pares i germans, els seus amics i la que era la seva parella, Judit Puig. Entorn de les 12 del migdia, van començar a arribar-hi entre aplaudiments en homenatge al cantant.

Entre els amics, s'hi trobaven David Bustamante, Manu Tenorio, Nuria Fergó, Natalia i Chenoa que hi van acudir per a acomiadar al seu company d'Operación Triunfo. El cos d'Àlex Casademunt va ser incinerat.

El cantant, que era concursant de la primera edició d'Operación Triunfo (OT), va morir amb 39 anys després de patir a última hora de dimarts un accident de trànsit a Mataró (Barcelona), on residia actualment.

Chenoa, David Bustamante, Natalia i Manu Tenorio a Barcelona per a acomiadar a Álex Casademunt

Chenoa, David Bustamante, Natalia i Manu Tenorio a Barcelona per a acomiadar a Álex Casademunt

Completament destrossats, els seus pares, Juan i Rosa, i els seus germans Cristina i Joan arribaven al tanatori sense poder contenir les llàgrimes i incapaços de parlar amb els periodistes. La progenitora del músic s'esfondrava a les portes del tanatori i s'abraçava al seu fill, Joan, que agraïa el condol dels mitjans que estaven cobrint l'últim adéu d'Àlex.

Xoc frontal

El xoc entre els dos vehicles va tenir lloc a tres quarts de deu de la nit de dimarts al pont de la Via Europa que travessa l'autopista C-32, a l'entorn de l'Hospital de Mataró i del centre comercial Mataró Parc.

Casademunt circulava en sentit descendent i l'autobús –no duia passatgers– ho feia en sentit nord. Els angles esquerres dels dos vehicles van impactar i el cantant va morir com a conseqüència del xoc.

Imatge de l'accident de trànsit

Imatge de l'accident de trànsit

Un concurs que li va canviar la vida

Nascut a Vilassar de Mar (Barcelona) el 30 de juny de 1981, Alejandro Casademunt González exercia de tècnic d'electrodomèstics quan, després de veure un anunci, es va apuntar a la primera edició del concurs Operación Triunfo, emès entre 2001 i 2002 amb gran èxit per Televisió Espanyola, i en el qual va quedar en desè lloc.

Els seus companys consternats

En aquest popular concurs de talents va coincidir amb altres artistes com Chenoa, Rosa López, David Bisbal, Natalia Rodríguez o David Bustamante, amb qui va gravar el popular tema "Dos hombres y un destino".

Des de les primeres hores de la matinada de dimecres, alguns membres de la gran família d'Operación Triunfo han mostrat el seu pesar per la mort del seu company.

David Bustamente: "Habíamos quedado, teníamos planes! Tocado y hundido..."

David i Casademunt va protagonitzar una de les cançons més recordades de la primera edició d'OT i que van marcar la carrera de tots dos, però sobretot del primer, que recentment va anunciar una nova versió del tema. En un missatge a Instagram ha compartit la seva pèrdua.

Chenoa: "Mi música es tu voz"

"Ve tranquilo mi cangrejo, te quiero mucho... Siempre estarás a nuestro lado, porque mi música es tu voz por siempre... Mi cariño y fuerza a familia amigos compañeros", ha compartit a Instagram.

Natalia: "Decidme que es mentira, por favor"

Natalia, un altre de les companyes d'Àlex a la primera edició de 'Operación Triunfo', es va assabentar de la mort del cantant per un missatge a Twitter.

"Decidme que es mentira, por favor", ha compartit.

David Bisbal: "No puede ser verdad"

David Bisbal, company també d'Álex a 'Operación Triunfo', s'ha mostrat impresionat i molt afectat per la notícia.

Nuria Fergó: "Se nos ha roto nuestra familia, parecíamos invencibles..."

La seva companya Núria s'acomiadava del cantant amb una emotiva fotografia en el seu compte d'Instagram.

Noemí Galera: "Lleva tu alegría allí donde vayas, aquí la echaremos mucho de menos"

Noemí Galera la directora de càsting del popular programa recorda com es va presentar el català. "Te presentaste al casting con tu tatuaje en el cuello, tu desparpajo, tu sonrisa pícara y nos enamoraste. Así te quiero recordar, Alex. Lleva tu alegría allí donde vayas, aquí la echaremos mucho de menos".

Manu Guix: "Qué notícia más triste. Siempre le recordaré riendo, feliz"

El compositor, cantant i sotsdirector de l'academia d'OT també ha donat el seu pesar per la mort del jove.