Enlaces accesibilidad

Campionats Europeus d'Atletisme Barcelona 2010

  • Els Europeus d'Atletisme Barcelona 2010 han acabat amb  vuit medalles per a Espanya. Lluny de les 15 medalles dels europeus de Múnic del 2002, el darrer dia se'n van aconseguir la meitat del total.

Per

Barcelona ha viscut un cop més un esdeveniment esportiu d'importància internacional. L'estadi olímpic de Montjuïc ha estat la seu dels Campionats Europeus d'Atletisme Barcelona 2010. Inaugurats amb una cerimònia ben vistosa, com ja estem acostumats a veure a l'estadi, va viure moments de gran emoció fins que -també amb música, desfilades i focs artificials- va cloure's diumenge 1 d'agost. Els atletes espanyols se'n van endur vuit medalles, i centenars de participants i 275.000 espectadors van gaudir un cop més a Montjuïc de lespectacle de l'esport. També, milions d'espectadors ho han seguit a través de TVE: del canal Teledeporte i d'irtve.es.

 

Josep Lluís Blanco, l'atleta de Lloret de Mar, va aconseguir el bronze en la final dels 3.000 metres obstacles. Chema Martínez es va endur la plata en quedar segon classificat a la Marató que es va fer pels carrers dela ciutat i que van veure unes 200.000 persones al seu pas. En total, han estat vuit les medalles de la delegació espanyola: dos ors, tres plates, i tres bronzes, que la situen en la sisena posició final d'un medaller dominat per Rússia.