Enlaces accesibilidad

Convocatòries - granangular.cat

Per

Si voleu participar, heu de crear un vídeo inspirat en la paraula-tema que us proposem

granagular.cat farà una selecció entre tots els vídeos penjats i realitzarà, per cada convocatòria, una peça de creació col.lectiva que s'emetrà per televisió. Guardeu bé, doncs, la font mestra de la gravació i/o el muntatge perquè us la podríem demanar en cas que el vostre vídeo fos seleccionat.

Relació de convocatòries tancades

Joguines
Participa! Crea un vídeo inspirat en la paraula JOGUINES

Temps
Una de les definicions: Paràmetre real (no negatiu) que constitueix una de les quatre coordenades del conjunt continu espaitemps que permet de situar un punt material, individualitzant-lo, en una successió d'esdeveniments observats des d'un mateix sistema de referència

Futbol
Mites, símbols, rituals, diumenge pesat... Què t'inspira la paraula FUTBOL?

Aigua
C4, aigua! Aigua corrent, bruta, miraculosa, baptismal, potable, pura, salada, mineral, oxigenada, medicinal, destil·lada, industrial, gasosa, tònica, morta, termal, volcànica, subterrània, residual... Imprescindible i escassa.

Menjar
Gana, desig, dieta, esquer, cuina, menjar ràpid, menjar ecològic, menjar a la carta, a talls fins, menjar-se el món, omplir la panxa, nodrir l'ànima, compartir, hàbit, trastorn, cultura, plat del dia, plat d'engany, delicadeses, menjar-se a petons, indigestió, fam... Jo menjo, tu menges?

Trens
Els trens que no arriben mai, aquell tren on ens vam conèixer, el tren perdut, el tren per fugir, per pensar, per descansar, per llegir, per canviar de vida, els trens que porten la vida, la vida al tren, quin tren de vida!

Nadal
Nadal igual a...? Hem anat fent la pregunta a la gent i, és clar, surten respostes de tota mena: tendresa, compromisos familiars, retrobada, fer el cor fort, soledat, la sopa de galets, vermell, la loteria, família, mal rotllo, les llumetes, el culte al consum, les nadales, megafonia al carrer, torrons, fer cagar el tió, dies molt curts, el disgust de l¿àvia, regals, vacances, neu, quilos de més, els nens, un dia qualsevol...