Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres!

Fundació Privada Ramon Noguera

Fundació Privada Ramon Noguera

Avinguda Montilivi, 123

17005 Girona

Telf: 972.23.76.11

www.fundaciornoguera.cat

Tornar a la pàgina web

Per

Qui som?

La Fundació Ramon Noguera és una fundació privada sense ànim de lucre que dirigeix la seva activitat cap a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica. La nostra missió és garantir la qualitat de vida de les persones amb discapacitat psíquica i de les seves famílies amb suports professionals individualitzats.

El nostre objectiu és tenir oferta de centres i serveis adreçats a persones amb discapacitat intel·lectual i a infants/adolescents amb trastorn en el seu desenvolupament.

A què ens dediquem?

Gestionem centres i serveis per a persones amb discapacitat psíquica. Aquesta gestió podem englobar-la en dos grans àmbits l'àrea laboral i l'àrea social.

  • Àrea Laboral: Gestionem el centre especial de treball situat a la ciutat de Girona, en el qual troben ocupació més de 100 persones amb discapacitat psíquica.
  • Àrea Social: Gestionem el CDIAP gironès (centre d'atenció precoç), servei de teràpia ocupacional, centre de dia de Sarrià, servei d'acolliment residencial (residències i llars-residències), programa de lleure i esport i el servei USAP (unitat de suport)

Com fem la nostra feina?

La Fundació Ramon Noguera gestiona tots els centres i serveis per aconseguir la màxima qualitat en la prestació de serveis per als nostres usuaris, tant de l'àrea social com laboral, aplicant noves tecnologies i mirant de ser un referent en els sectors d'activitat on treballem. Treballem dia a dia per donar serveis individualitzats a cadascun dels nostres usuaris a través d'estudis innovadors que es realitzen en el nostre departament de Recerca i Innovació situat al Parc Tecnològic de la Universitat de Girona.

Com hi pots col·laborar?

Comprant productes i serveis en el centre especial de treball de la Fundació Ramon Noguera, patrocinant programes i activitats i també entrant a la borsa de voluntaris.

Quina iniciativa solidària valorem més a Catalunya?

Totes les entitats que es dediquen a la gent sense sostre. Passem la Cadena de la Solidaritat a la Fundació MIFAS de Girona