Enlaces accesibilidad
Encadena't amb nosaltres!

Fundació Drissa

El nostre contacte:

Fundació DRISSA

Avinguda Sant Narcís, 22 baixos

17005 Girona

Tel: 972249344

www.fundaciodrissa.com

Per

Qui som?

DRISSA és una Fundació Privada, sense ànim de lucre, que orienta la seva activitat cap a la millora de la qualitat de vida de les persones amb trastorns mentals a través, principalment, del treball, tot i que també pot actuar, d'acord amb els seus estatuts, en altres àmbits, com ara l'habitatge, la sensibilització social sobre la salut mental, la investigació i les ciències de la salut.

A quines activitats ens dediquem?

Duem a terme dos tipus d'activitats: d'una banda els Serveis productius, a través del Centre Especial de Treball Drissa. En aquests moments hi treballen 65 persones amb trastorns mentals severs. Oferim serveis de jardineria i forestal, de pintura, de neteja i auxiliars. També oferim productes d'horta ecològica de la finca de la nostra propietat a Campllong.

També oferim diversos Serveis assistencials encaminats a la inserció laboral de persones amb aquestes problemàtiques i a millorar la seva qualitat de vida. En l'actualitat el nombre d'usuaris mensuals d'aquests serveis és d'unes quaranta persones.

Com es fa la nostra feina?

Comptem amb un servei d'ajustament personal i social que ofereix suport i seguiment als treballadors del CET DRISSA i amb un equip de professionals que ens permet dur a terme els altres serveis. Per fer bé la feina necessitem una gran col·laboració i coordinació amb els equips mèdics de referència d'aquestes persones, les seves famílies i els seus tutors.

Com hi pots col·laborar?

Es pot col·laborar amb nosaltres contractant els serveis i comprant els productes del nostre Centre Especial de Treball, fent donacions econòmiques o també patrocinant alguns dels projectes que portem a terme

Quina és la iniciativa solidària que més valorem a Catalunya?

És difícil només triar-ne només una, ja que en coneixem i respectem moltes. No obstant això ens decantem per:

.- Consorci centre d'acolliment i serveis socials 'la Sopa' ( Girona)

.- Casal dels infants del Raval (Barcelona)