Enlaces accesibilidad

Els Comediants presenten el seu nou espectacle a "Continuarà"

  • El programa també compta amb la presència del ballarí Víctor Ullate i l'arquitecte Enric Geli 

Per
"Continuarà " - 6 de gener

El programa cultural de La 2 ens apropa aquesta setmana a 'Iu i els números.  Num3r@lia. el nou espectacle dels Comediants sobre el món dels números. A més, el ballarí Víctor Ullate i l'arquitecte Enric Ruiz-Geli ens expliquen els seus nous projectes i s'inclou un reportatge especial sobre les pel·lícules basades en còmics. 

Els Comediants comencen la gira del seu nou espectacle: Iu i els números.  Num3r@lia.  Una obra que intenta explicar la importància dels números per a l'ésser humà mitjançant la combinació de teatre, música i dansa. Iu i els números. Num3r@lia és interpretada per IuSudoku i Dospierre, i ja s'ha pogut veure durant les festes de Nadal al CosmoCaixa. 

El director de la companyia teatral, Joan Font,  guionista de l'obra juntament amb Jaume Bernadet i Roger Julià, parlarà amb l'equip de 'Continuarà' d'aquest nou projecte de la companyia, adreçat a un públic familiar.

El ballarí Víctor Ullate, Premi Nacional de Dansa i director de la primera companyia de ballet clàssic d'Espanya ens avança els seus nous projectes.

L'equip del 'Continuarà...' també ha entrevistat l'arquitecte de Figueres Enric Ruiz-Geli que parla del seu pròxim disseny: l'ampliació de l'aquari nou de Nova York. El projecte l'obliga a viatjar molt a la ciutat dels gratacels per supervisar les obres que hi du a terme, després de guanyar el concurs públic l'any 2007.

Coincidint amb la futura estrena de l'adaptació al cinema del còmic: Watchmen,  'Continuarà...' fa un resum de les pel·lícules basades en diferents histories gràfiques com ara Spiderman o Batman.