Enlaces accesibilidad
RTVE Catalunya

Tota la programació del cap de setmana de RTVE Catalunya

  • Dissabte a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Maria Lluïsa Solà. L'actriu de doblatge porta tota una vida posant veu a les actrius més famoses
  • Diumenge a  'De carrer' el carrer Granados, el Passeig del Segre, la Plaça del Vi i les Muralles de Tarragona
  • El millor cinema en català: dissabte 'Primavera a Beechwood' a 'El cinema de La 2'
  • Dissabte 25 de maig i diumenge 26 de maig a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Maria Lluïsa Solà asseguda a un tamboret davant d'una barra amb les lletres deluxe
Maria Lluïsa Solà

Aquest cap de setmana, RTVE Catalunya proposa una programació cultural, informativa i d'entreteniment per a tots els gustos i tota la família. Dissabte, l'actualitat cultural amb 'Punts de vista', l'entrevista més personal de l'actriu de doblatge Maria Lluïsa Solà a 'Noms propis' i al vespre la franja dedicada a la criança, amb 'Farem el que podrem' i la sèrie 'Això no és Suècia', seguida de la pel·lícula d'El cinema de La 2'. El diumenge és el torn de 'De carrer'.

 

Els dissabtes: cultura i entreteniment

'Punts de vista', el programa cultural presentat per Tània Sàrrias, convida aquesta setmana els actors Max Vilarrasa i Biel Pagès, el ballarí Chase Johnsey, el cantautor i compositor Pol Gutiérrez, o el que és el mateix, DePol, i Pi McCarthy, compositora, cantant, vocal coach i actriu. A més, inclou la secció 'Curts de Vista' amb Impro Barcelona i de sèries dirigida per Paula Hergar.

Dissabte a les 14h a La 2.

Aquesta setmana a 'Noms propis', Anna Cler entrevista Maria Lluïsa Solà. L'actriu de doblatge porta tota una vida posant la veu a les actrius més famoses de Hollywood i interpretant els seus papers des del faristol d'una sala de doblatge. Durant la conversa explicarà els seus inicis a la ràdio, la importància de llegir en veu alta i com és la seva feina.

Dissabte a les 15h a La 2.

El vespre dedicat a la criança de RTVE Catalunya arriba a la setena emissió'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, emet un recull dels millors testimonis, tant coneguts com anònims, i experts que han passat pel programa. Mentre que a 'Això no és Suècia' la Lia dona un ensurt a la Mariana i en Samuel, que estan massa centrats en els seus problemes.

Dissabte a les 20:50h a La 2.

'El cinema de La 2' aquesta setmana emet el film 'Primavera a Beechwood'. El matrimoni Niven pertanyent a l'aristocràcia anglesa i que ha perdut els seus fills a la guerra, es prepara per celebrar el Dia de la Mare i el compromís de Paul, el fill dels seus veïns. Els Niven han donat el dia lliure a la seva criada, Jane Fairchild, òrfena de naixement i, durant set anys, amant de Paul.

Dissabte a les 22h a La 2.

Els diumenges 'De carrer'

'De Carrer', en David Fernández i la Nerea Sanfe, descobreixen la bellesa i la història de carrers com el Passeig del Segre de Sant Llorenç de Montgai (Lleida), la bulliciosa Enric Granados de Barcelona, l’emblemàtica Plaça del Vi de Girona i les antigues muralles de Tarragona per la Via de l’Imperi Romà.

Diumenge a les 14:45h a La 2.

Arxiu de RTVE Catalunya: Quan Joaquim M. Puyal ens va ajudar a fer la primera declaració de la renda

La declaració de la renda, encara que no ho sembli, no s'ha fet sempre: és del 1978. Aquesta setmana, des de l'Arxiu de RTVE Catalunya, us portem al passat de la declaració d'Hisenda. Recordeu quan vam fer la primera? En aquells moments d'incertesa i dubtes, Joaquim Maria Puyal ens va ser de gran ajuda. També fem memòria del que va passar a Manresa i que va empipar veïns i comerciants.

RTVE

anterior siguiente