Enlaces accesibilidad
Vespres dedicats a la criança

Dissabte, els millors moments de 'Farem el que podrem' i el capítol 'Autoconeixement', a 'Això no és Suècia'

  • El programa que presenta Gemma Nierga repassa els millors moments de la temporada en un capítol especial
  • A 'Això no és Suècia', la Mariana i en Samuel resolen els seus problemes de parella en fals
  • Dissabte, 25 de maig, a les 20:50h 'Això no és Suècia' i a les 21:30h 'Farem el que podrem' a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Farem el que podrem - Millors moments - Veure ara
Gemma Nierga, presentadora de 'Farem el que podrem'. Josep Echaburu

El vespre dedicat a la criança de RTVE Catalunya arriba a la setena emissió. 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, un recull dels millors testimonis, tant coneguts com anònims, i experts que han passat pel programa, mentre que a 'Això no és Suècia' la Lia dona un ensurt a la Mariana i en Samuel, que estan massa centrats en els seus problemes.

'Farem el que podrem' 7: Millors moments

Ser mare i pare és una aventura que els actors Clara Segura i David Selvas van viure de manera molt diferent. Repassarem amb la parella formada per Martina Klein i Àlex Corretja recordarà si cal posar límits o no. Recordarem que Elena Gadel i Òscar Dalmau discrepen sobre si protegim massa la canalla. Descobrirem si encara existeixen els rols, què és la càrrega mental femenina i el síndrome del campió amb Samanta Villar i Queco Novell.

Gemma Nierga amb un grup de nens i nenes a 'Farem el que podrem'

Gemma Nierga presenta 'Farem el que podrem' Josep Echaburu

En aquest sis capítols també hem après la importància de saber escoltar per tenir una bona comunicació dins la família. Repassarem com Elisenda Roca i Eduard Farelo ho han aplicat a casa seva ens. I amb Judit Mascó i Jordi Basté veurem si a casa es parla de tot i si aquest tot també inclou el sexe.

'Això no és Suècia' 7: Autoconeixement

En Samuel i la Mariana parlen dels seus problemes

En Samuel i la Mariana parlen dels seus problemes

La Mariana i en Samuel s'asseuen a parlar de la seva relació precària. En Sam la deixa tocada en acusar-la d'haver perdut el nord des del suïcidi d'en Magnus. La conversa es tanca en fals, amb la promesa de tots dos de fer millor les coses. En Sam va veure la seva jove seguidora per deixar-li clar que el seu afer ha acabat, però només aconsegueix fer el ridícul espantós. Mentrestant, la Mariana explora nous camins laborals que li permeten passar més temps amb Lia. Però quan l'Annika li demana un favor i li deixa les claus de casa seva, comet un acte inconfessable. Centrats en les seves misèries personals, ningú presta atenció a Lia, que dona un ensurt a la família.

 

RTVE

anterior siguiente