Enlaces accesibilidad
Vespres dedicats a la criança

Els límits, dissabte a 'Farem el que podrem' i 'Això no és Suècia'

  • El programa que presenta Gemma Nierga té com a convidats Martina Klein i Àlex Corretja
  • A 'Això no és Suècia', la Mariana es desespera intentant fer feliç la seva filla
  • Dissabte, 20 d'abril, a les 20:55h 'Això no és Suècia' i a les 21:30h 'Farem el que podrem' a La 2 de RTVE Catalunya i a RTVE Play Catalunya

Per
Àlex Corretja, Martina Klein i Gemma Nierga
Àlex Corretja, Martina Klein i Gemma Nierga Josep Echaburu / RTVE

RTVE Catalunya dedica els dissabtes al vespre a la criança amb l'emissió de la multipremiada sèrie 'Això no és Suècia', dirigida i protagonitzada per Aina Clotet, i el programa de producció pròpia 'Farem el que podrem', que dirigeix Quique Quera i presenta Gemma Nierga

El vespre dedicat a la criança de RTVE Catalunya se centra aquesta setmana en els límits, una de les tasques més difícils i més necessàries en la criança. 'Farem el que podrem', presentat per Gemma Nierga, en parla amb Àlex Corretja i Martina Klein, i recull la veu dels experts i veurem com se'n surten la Mariana i Sam a 'Això no és Suècia'.

'Farem el que podrem' 3: Els límits

Posar límits és una de les tasques més difícils amb què han de lidiar mares i pares, però són imprescindibles per a un bon desenvolupament dels infants. Al tercer capítol de 'Farem el que podrem', Gemma Nierga en parla amb l'exmodel Martina Klein i l'extennista Àlex Corretja, que li expliquen quines estratègies segueixen a casa seva per educar els seus fills. De vegades, no els resulta fàcil posar-se d'acord perquè un és més flexible que l'altre.

A la família Ramírez Perxachs el que els funciona és una bona comunicació, tot i que sempre apareixen reptes difícils, sobretot quan les criatures es van fent grans.

En l'espai de criança de RTVE Catalunya hi participa Míriam Tirado, consultora de criança conscient; Andrea Zambrano, coach educativa i cofundadora d'Educar es emocionar, i Francisco Castaño, assessor familiar. Tots plegats recomanen marcar els límits d'ençà que neixen i que siguin clars, segurs i ferms.

'Farem el que podrem' també recull el testimonis d'alguns infants, que expliquen per què no fan cas a la primera. Per la seva banda, la mestra d'infantil jubilada Montse Freixa, lamenta que ara les mares i els pares diguin poques vegades que no als seus fills.

'Això no és Suècia' 3: Els límits

Això no és Suècia'

Això no és Suècia'

A 'Això no és Suècia', la Mariana redobla els esforços per millorar l'escola de la Lia, però sembla que només aconsegueix empitjorar la relació. En Sam sent que la Mariana no li dedica prou atenció i tracta de reviure momentàniament la vida que tenia abans. 

RTVE

anterior siguiente