Enlaces accesibilidad
'LateXou amb Marc Giró'

El president de la Generalitat Pere Aragonès, a 'LateXou amb Marc Giró'

  • El programa també comptarà amb Ignasi Taltavull, Tomàs Fuentes i Desirée Bela-Lobedde
  • Diumenge, 16 de abril, a les 23:30h a La 1
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Marc Giró al photocall del 'LateXou'
Marc Giró

'LateXou amb Marc Giró' és un late night clàssic, conduït pel carismàtic Marc Giró, que s'emet els diumenges a la nit a La 1, després de la 'Película de la semana'.

Aquest diumenge a 'LateXou amb Marc Giró' hi participaran el president de la Generalitat Pere Aragonès, els humoristes Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, l'activista Desirée Bela-Lobedde i el músic Nacho Vegas.

Marc Giró rebrà al 'LateXou' el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, per descobrir alguns detalls de la seva faceta més personal. També vindran al programa Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, dos còmics i guionistes que estrenen 'La Ruïna' a TVE el pròxim dimarts 18 d'abril, a La 2, després de 'Cachitos de hierro y cromo'. I per últim, el Marc entrevistarà l'activista antiracista i afro-feminista Desirée Bela-Lobedde.

Per acabar el 'LateXou amb Marc Giró', el cantant Nacho Vegas, que està de gira per Espanya, presentarà un dels temes del seu darrer àlbum 'Mundos inmóviles derrumbándose'.

Com sempre, Marc Giró estarà acompanyat de les Les Glòries Cabareteres i ambientat per la Giró’s Boy Band, la banda musical del programa.