Enlaces accesibilidad

Recepta de financers d'ametlla sense sucre, unes postres lleugeres del Chef Bosquet

  • El Chef Bosquet prepara uns financers aptes per a celíacs i diabètics
  • Més receptes saludables de Cuina brutal a RTVE Play
Recepta de financers d'ametlla sense sucre, unes postres lleugeres del Chef Bosquet
El Chef Bosquet amb uns financers d'ametlles emplatats RTVE Catalunya
Chef Bosquet
Chef Bosquet
Financers d'ametllaFinancers d'ametlla
Ingredients Preparació
  • 120 g Farina d'ametlles o ametlles triturades
  • 20 g Midó de patata, iuca o midó de blat de moro
  • 4 Clares d'ou
  • 80 g Mantega fosa
  • 70 g Eritritol
  • 10 g Mel
  • 1-2 Nabius per unitat
  1. Munta en un un bol la farina d’ametlles, el midó, les clares d’ou, la mantega fosa, l’eritritol i la mel.
  2. Reparteix la massa als motlles.
  3. Afegeix un nabiu a cada motlle, de manera que no es vegi.
  4. Enforna durant 15 minuts a 170 °C.

Els financers són unes petites pastes franceses conegudes per la seva elegància, lleugeresa i aroma. Se solen servir com acompanyament del te o cafè. Per preparar-los tradicionalment es couen en forma de lingots, d'aquí el seu nom. El Chef Bosquet preparar uns financers d'ametlla, però més saludables.

Financers d'ametlla

Una ració de financers d'ametlla RTVE Catalunya

A Cuina brutal el xef elabora una mescla amb ametlla molta, clara d'ou, mantega desfeta i midó. Tot i que sovint s'afegeix sucre, en aquest cas es fa servir eritritol, un edulcorant natural. Cal fer servir un motlle de silicona de platí per evitar intoxicacions i assegurar un resultat brutal!

Cuina brutal - Financers d’ametlla