Enlaces accesibilidad

El chef Bosquet porta la seva "cuina brutal" a La 2 Cat

  • El chef Bosquet porta la seva cuina saludable al nou programa de La 2 Cat 'Cuina brutal' de dilluns a divendres a les 19:50 h
  • L'influencer gastronòmic va descobrir la seva passió pels fogons mentre es preparava les oposicions de bomber
El chef Bosquet porta la seva "cuina brutal" a La 2 Cat
El chef Bosquet a 'Cuina Brutal' Ç

Aquesta temporada arriba a La 2 Cat 'Cuina Brutal', un programa de cuina saludable amb un toc fresc, divertit i proper. En cada episodi, el nostre chef Bosquet desplega bon humor i una ironia elegant mentre elabora un menú de tres plats, primer, segon i postres, inspirat en la seva trajectòria gastronòmica. De dilluns a divendres a les 19:50 h.

Mentre talla, remena i emplata, comparteix anècdotes personals, curiositats i records dels seus inicis com a cuiner autodidacte durant la seva etapa de formació com a bomber. Sempre amb un missatge de fons: la importància de cuidar-se amb una alimentació equilibrada. El resultat? Una proposta deliciosa i engrescadora que captiva tant als amants de la cuina com a aquells que busquen idees per menjar millor.

Roberto Bosquet Sorribes

Roberto Bosquet Sorribes Ç

Qui és el chef Bosquet?

El protagonista d'aquest nou programa és Roberto Bosquet Sorribes, més conegut com a Chef Bosquet. Ex-bomber, triatleta i influencer gastronòmic, el valencià s’ha consolidat com una veu de referència en la cuina saludable. Va descobrir la seva passió pels fogons mentre es preparava les oposicions de bomber i, d’aquell interès per una dieta sana, va néixer un estil propi que combina sabor, creativitat i benestar.

RTVE Catalunya ha parlat amb ell per conèixer-lo millor. Sabies que el primer dolç que va aprendre a cuinar va ser un carrot cake? Confessa que la primera beguda que pren al matí sempre és un bon cafè i també ens explica quin ha estat el seu desastre més gran a la cuina! Si vols saber quin aliment no suporta o quin és el seu plat comodí, mira el vídeo!

Expert en l’ús de gadgets culinaris moderns —des d’airfryers fins a woks, passant per planxes elèctriques i microones—, aconsegueix plats saborosos i lleugers sense complicacions. A Instagram @chefbosquet ja acumula més de dos milions de seguidors.

Guardonat com a 'Millor foodie d’Espanya 2018', és també fundador de la cadena de restaurants Naked & Sated, que aposta per una cuina deliciosa i saludable. A més, és autor de quatre llibres on reflecteix la seva filosofia: receptes reals i nutritives, fetes amb ingredients naturals i de proximitat, allunyades dels ultraprocessats.