• Corredors, mecànics, aficionats i molt de públic van seguir a la muntanya de Montjuïc el Gran Premi d'Espanya de Motociclisme, ara fa 60 anys
  • Recuperem imatges d'aquesta cursa en què va dominar el català Josep Maria Busquets, fins que a tres voltes del final se li va espatllar la moto

XII edició de les 24 hores de Resistència de Motociclisme de Montjuïc. Josep Maria Busquets i Francisco Villa guanyen amb una Montesa. Els germans Sirera, també amb Montesa, acaben en segona posició. Mecànics comprovant les motos abans de la carrera. Inici, carrera, pilots al box, nocturn, pilots dormint, periodistes a l'oficina de premsa a l'aire lliure, carrera de dia, final, Busquets i Villa, guanyadors, amb membres de l'equip de Montesa, amb les corones de llorer.

Gran Premi d'Espanya de Motociclisme de 1964 al Circuit de Montjuïc de Barcelona. Sortida i final de la Carrera de 50 cc. Lliurament d'un ram de flors al guanyador, Hans Georg Anscheidt, amb Kreidler. Sortida i final de la carrera de 125 cc. Ram de flors pel guanyador Luigi Tavari, amb Honda. Sortida i final de la carrera de 250 cc. Lliuren un ram de flors al guanyador Tarquinio Provini, amb Benelli. Podi de 250. Sortida i final de la carrera de sidecars. Ram de flors pel guanyador, Florian Camathias, amb Gilera, i al seu company d'equip.