Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Pero se detectan menos del 20% de los casos. Por eso en los colegios de las Islas Baleares se pone en marcha una campaña de prevención contra el abuso sexual.

El PP diu que els comptes del partit de l'època de Jaume Matas són

correctes i legals. El mercat cobert d'Inca obrirà demà al públic, acumula

un retard de 5 anys. Avui és el Dimecres de Pasqua i el dia de la romeria

de Lloseta a l'ermita del Cocó. El Mallorca és a 8 partits de

classificar-se per a una competició europea. Demà comença l'edició número

45 del cinturó ciclista a Mallorca.

Els missers de Jaume Matas encara no han dipositat la fiança de 3 milions d'euros. El PP diu que s'ha obert una investigació interna sobre el

finançament del partit a les Illes. Un incendi va cremar ahir a Eivissa una hectàrea i mitja de pinar a Buscatell. Sentirem música de jazz i

el War Requiem de Benjamin Britten. L'AFE convoca una vaga pels dies 17 i 18 d'abril perquè molts de futbolistes no cobren.

Els missers de Jaume Matas tenen fins les dotze de la nit de dimecres per fer efectiva la fiança. A una biogranja de Palma han creat minihorts que lloguen per qui vulgui ser pagès de cap de setmana. Després de molts d'anys d'espera, la variant de Ferreries serà una realitat a final de l'any que ve. El Mallorca suma un punt a Almeria per continuar a la lluita per la Champions. El Menorca bàsket guanya el Burgos i es manté a dalt de la classificació de la LEb.

El PP presenta la nova direcció, que inclou Carlos Delgado com a vicepresident executiu. Les Illes tendran més bona ocupació turística per Setmana Santa que l'any passat. Tastarem els robiols, crespells i panades de tota la vida, coneixerem els secrets d'un dels forns de més tradició de Mallorca. El Mallorca Bàsquet juga avui a la pista de La Laguna sense haver entrenat perquè els jugadors no han cobrat. El vent impedí la regata d'ahir del Princesa Sofia, que acaba divendres a la badia de Palma.

Josep Joan Cardona, del PP, declararà dia 21 com a imputat en el cas Scala. PSOE i PSM preparen una reunió per solucionar la crisi política que tenen a Menorca. Dues persones intoxicades per haver inhalat fum en un incendi a Palma. Rafel Nadal juga avui a Miami els vuitens de final contra David Ferrer. Quasi mil regatistes ja han començat a competir en l'edició número 41 del trofeu Princesa Sofia de vela lleugera a la badia de Palma

Entre ellos malversación de fondos públicos, prevaricación y fraude. Lo hace en un auto en el que le acusa de enriquecimiento ilícito y decreta su prisión, eludible bajo fianza de 3 millones de euros. El ex presidente de Baleares y ex ministro de José María Aznar tiene de plazo para pagarla hasta el miércoles de la próxima semana.