Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El PP analitzarà els sumaris dels casos de corrupció per saber si s'ajusten a la Llei. Joan Pol, imputat en el cas Bomsai, ha pagat la fiança de 30 mil euros. El maig començarà a funcionar l'ampliació de la terminal C de Son Santjoan. El port de Maó ha estat tancat unes quantes hores avui dematí a causa de la boira. Continuen els homenatges als jugadors que feren pujaren el Mallorca a Primera Divisió, ara fa 50 anys.

Preocupació en el sector turístic davant les conseqüències de l'erupció del volcà d'Islàndia: hotelers, majoristes i agents de viatge fan front comú amb el Govern i avaluen les pèrdues. La jutgessa que instrueix el Cas Bomsai imposa una fiança de 50 mil euros a Lluís Ramis d'Ayreflor, exconseller d'Economia. La Fiscalia demana el sobresseïment provisional de la causa penal de la pedrera Canal d'en Capità, a Eivissa. Rafel Nadal ha renunciat a disputar el trofeu Comte de Barcelona, del qual és el vigent campió ja que el tennista mallorquí diu que necessita descansar, després d'haver guanyat aquest cap de setmana a Montecarlo. Cris Juanico ha presentat el seu darrer disc a Menorca, "Pedres que rallen".

El president d'Air Berlin a Espanya critica la decisió de tancar l'espai aeri europeu i diu que tot es basa amb especulacions informàtiques, i demana proves físiques d'on són les cendres. El jutge crida a declarar com a imputat en el cas Bomsai Lluís Ramis d'Ayreflor, conseller d'Economia amb Jaume Matas, i Jorge Sainz de Baranda i Joan Pol hagueren de pagar fiances de 50 mil i 30 mil euros, respectivament, per evitar la presó Aquest cap de setmana s'ha fet la darrera excursió pel camí de cavalls. El Mallorca juga avui vespre contra Osasuna, a Son Moix. Sara Baras oferí la seva Essència a l'Auditòrium de Palma i inaugurà oficialment la Temporada de Ballet de Mallorca.

Més fragments de l'interrogatori de l'expresident Matas. Unió Mallorquina fa, aquest cap de setmana, el congrés de refundació. L'Ajuntament de Palma tira endavant el Parc de les Vies, al carrer de Jacint Verdaguer. Fernando León Vivó és el nou cap de la Policia de Menorca. Sis mesos per restituir la terra del golf de Platja d'en Bossa, que va ser retirada il·legalment de les autopistes. El Mallorca juga dilluns a Son Moix contra l'Osasuna.

Avui s'ha reactivat la instrucció del Cas Maquillatge, que investiga un presumpte cas de corrupció relacionat amb UM. Els preus varen apujar a les Illes un 0,7 per cent i l'increment interanual és d'un 1 i mig. Avui ha començat el procés de rodatge a Menorca de l'anunci de la cervesa. Els examinadors de Trànsit protesten contra les agressions que pateixen els alumnes. Rafel Nadal ha començat molt bé el torneig de Montecarlo guanyà Bakker i ara juga contra Berrer.

Avui el Congrés ha de debatre una proposició d'Esquerra Republicana per protegir Son Bosc. Acaba l'operació més important de la policia contra el narcotràfic a Eivissa amb la captura de 800 quilos de cocaïna. Avui ha quedat inaugurada l'escola de Binissalem, que té 450 alumnes. El port de Maó recupera terrenys de la ribera nord. El Mallorca juga avui vespre contra el Saragossa amb l'objectiu de consolidar-se en les posicions europees.

Operación con la que se investiga un posible caso de corrupción en la adjudicación de obras públicas, durante el gobierno de Jaume Matas. Uno de los detenidos, Jorge Sáinz de Baranda, es adjunto a la presidencia del PP balear en la nueva ejecutiva.

Continua la instruccio del cas Pla Territorial. Rosa Estaràs reconeix que assistí a la reunió de 2003 amb UM. La Policia ha desarticulat una

organització que volia introduir 800 quilos de cocaïna a Eivissa. Científics de la Unió Europea es reuneixen a Mallorca per parlar de

biodiversitat. Els treballadors de Correus de Menorca es manifesten a favor del servei públic. El Menorca Bàsquet manté les aspiracions de

jugar les eliminatòries: el Mallorca guanyà el Lleó.

Dol entre la comunitat polonesa que viu a les Illes per la mort del seu president. A Eivissa només hi una una oncòloga: l'associació contra

el càncer demana dos especialistes més. 13 persones han mort en accident de trànsit a les Illes, 3 més que l'any passat; la darrera, a la

carretera d'Inca. 500 persones s'apleguen a Portocristo perquè no volen que esbuquin el pont des Riuet. El Mallorca guanya per 3 a 2 el

València i es manté en la lluita per Europa.

Els xalets il·legals de Llucalcari continuen sense ser esbucats, tot i les

sentències judicials. La crisi continua forta en el sector empresarial. El

primer trimestre es crearen un 18 per cent manco d'empreses. El Ministeri

de Foment pagarà els 380 milions d'euros, que costarà el tramvia de la

badia de Palma. Rafel Nadal ha partit avui cap a Montecarlo per començar la

temporada de terra batuda. El Mallorca juga diumenge contra el València, un

dels rivals directes en la lluita per Europa.

Els xalets il·legals de Llucalcari continuen sense ser esbucats, tot i les

sentències judicials. La crisi continua forta en el sector empresarial. El

primer trimestre es crearen un 18 per cent manco d'empreses. El Ministeri

de Foment pagarà els 380 milions d'euros, que costarà el tramvia de la

badia de Palma. Rafel Nadal ha partit avui cap a Montecarlo per començar la

temporada de terra batuda. El Mallorca juga diumenge contra el València, un

dels rivals directes en la lluita per Europa.

La investigació judicial sobre la trama Gürtel també té ramificacions a Mallorca i Eivissa. En el sumari apareix un exalt càrrec del govern Matas. El preu dels pisos nous apuja a les Illes i es reactiva la venda d'habitatges a estrangers, sobre tot alemanys. Palma té 4 zones wifi perquè els ciutadans es connectin de franc a Internet. J ahi ha 2.550 usuaris.Diumenge comença el Mundial de Motos al circuit de Qatar. Jorge Lorenzo aspira a guanyar-lo. En directe per TVE. El Bàsquet Mallorca torna als entrenaments després d'haver cobrat una part del deute.

Después de pagar la fianza con la que ha evitado su ingreso en prisión, el ex presidente balear y ex ministro del PP, Jaume Matas, ha hablado en una entrevista en la televisión balear IB3. Jaume Matas niega que se haya apropiado de fondos públicos y lamenta el daño que se le ha hecho, a él y a su familia. Asegura que no es culpable de nada y que son mentira las acusaciones que se le imputan.

La crisis económica tiene muchos factores negativos y muy pocas lecturas positivas, pero una de ellas hace referencia al sector turístico, la contratación de vehículos. Una mayor contratación de este tipo de automóviles, significan un aumento del número de visitantes en una determinada región (08/04/10).