Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Acord per autoritzar la planta hotelera de les Balears.

La modificació del decret Nadal permetrà ampliar la superfície dels establiments, una mesura demanda pels empresaris del sector. Palma redueix la despesa municipal per afrontar les mesures de dèficit. Les propostes d' oci i cultura del cap de setmana també les trobareu aquí.

Els sons, les veus, els principals esdeveniments de les Illes Balears configuren el relat radiofònic del Radiodiari que habitualment presenten Lluís Mestres o Armando Pomar. Temps de ràdio per explicar l'actualitat informativa, amb especial interès per la cultura i els aspectes etnogràfics de les illes.

Els ajuntaments i els consells estan molt preocupats per les retallades dels crèdits. Sa Nostra ha de decidir abans del 30 de juny amb quines caixes es fusiona. Els sindicats de l'educacio i la sanitat es mobilitzen contra la rebaixa dels sous. Un home ha estat hospitalitzat en estat greu després de precipitar-se des del balcó d'un tercer pis d'uns apartaments de San Josep de sa Talaia. El ciclista mallorquí Antoni Tauler va donar positiu en un control antidopatge el mes de març.

Balears mantindrà les inversions estatutàries.

Representa una inversió de 200 milions d'euros.

La presidenta del Consell de Mallorca diu que no és just que totes les institucions hagin de retallar el pressupost.

Nadal passa ronda a París.

Els ajuntaments suprimiran serveis, si no poden demanar crèdits. Critiques de batles i partits.

Els sindicats preparen les mobilitzacions.

Els sindicats es preparen per a les mobilitzacions. Avui: concentracions de la sanitat i educació.

Avui comença a vigir la nova Llei del trànsit.

Avui ha entrat en vigor la nova Llei de trànsit amb sancions noves.

A la presó, el conductor que atropellà un jove.

El jutge envia a la presó sense fiança el conductor que atropellà un jove a Palma.

Rafel Nadal s'estrena a Teledeporte.

Rafel Nadal s'estrena avui al Roland Garros. En directe, per Teledeporte.

El president Antich es reunirà demà amb l' oposició per parlar de les mesures de dèficit que s' aplicaran a les illes.

El govern vol alentir el ritme de les inversions i retallar la despesa pública.

El Mallorca ha presentat la sol¿licitud pel concurs de creditors.

Hem entrevistat a l' escriptor José Carlos Llop que parla de la palma submergida.

El Govern central central prohibeix que els ajuntaments demanin més crèdits fins el 2012. El PP reuneix 2.600 militants a Porreres i critica la política econòmica de l'executiu de Francesc Antich. La conselleria de Mobilitat justifica que l'obra del metro era urgent i, per això, la feren sense concurs. Detengut a Palma un conductor que atropellà i ferí greument un jove amb el qual havia discutit al passeig marítim. Visitarem la Fira Medieval de Sineu i la pagesa de Puigpunyent. L'Atlètic Balears perd 2 a 1 contra el Tudelano, però aconsegueix l'ascens a 2a B de futbol. Jorge Lorenzo guanya el segon premi de la temporada i encapçala la classificació de Moto GP, a 9 punts de Rossi.

El president Antich demana la renovació del Tribunal Constitucional. Ha intervingut al Senat.

Davalla el nombre d' estades turístiques a les illes, segons les dades d¿abril.

A la primera part hem explicat l' eufòria dels seguidors de l' at. Balears que és equip de la segona B.

Continua en estat crític el maquinista del tren accidentat a Sineu I no es reobrirà la linia amb Manacor fins revisar-ne la seguretat. Detengudes 10 persones que volien entrar 76 quilos de droga a Mallorca. La platja de Talamanca, a Eivissa, la primera de les Illes adaptada pels minusvàlids visuals. L'ONG Dentistes sobre Rodes ha tornat del poble de Lompul, al Senegal. Primer dia del Mercat Artesà a les places més cèntriques d'Inca. Rafel Nadal jugarà el primer partit de Roland Garros contra el francès Jani Mina.

El Govern Balear congela el 4 % de les inversions pendents i repensarà si executa o no determinats projectes que encara resten pendents de fer enguany.

Hem parlat amb els sindicats i a la primera part oferim les propostes culturals pel cap de setmana. Una secció que signa Miquel Cardell.

El Consell de Ministres es reuneix avui per aprovar la retallada econòmica I Antich diu que les retallades seran importants.

Els sindicats es mobilitzen avui contra les mesures del Govern de Zapatero.

El jutge arxiva la darrera causa contra Margarita Nàjera, exbatlessa de Calvià.

El PP rebutja la urbanització des Guix, a Escorca, però manté 30 xalets en el projecte.

Les festes de Sant Joan 2010 ja tenen cartell, que es obra de Josep Bagur i Torrent Vivó.

Avui s'ha acomiadat Tomeu Vidal de la presidència del Mallorca.

El president del govern balear ha dit que el seu executiu treballa en la redacció de les mesures que s' aplicaran als treballadors públics de la comunitat.

A l' espai la taula voraç hem parlat de la cuina de catering.

El 2004 ja va descarrilar el tren entre Sineu i Petra també perquè passà per ull un talús. El PP dóna suport al Consell de Mallorca per eliminar 19 àrees de reconversió territorial. El Govern no descarta apujar els imposts per compensar la retallada estatal. El batle de Sant Lluís retira el contenciós de Binibeca i acaba la crisi entre PSOE i PSM. Rafel Nadal s'entrena a Manacor per preparar el torneig de Roland Garros.

El desprendimiento del muro de contención de una ladera es lo que ha provocado el accidente. Investigan si tenía defectos de construcción o cayó por las fuertes lluvias.

Unas treinta personas han resultado heridas, dos de ellas de gravedad, al descarrilar un tren en Mallorca, a 500 metros de Sineu. El siniestro se ha producido por el desprendimiento de uno de los muros de las trincheras sobre las vías. El conductor está muy grave y está siendo intervenido (19/05/2010)