Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El ex presidente balear Jaume Matas comparecerá en los juzgados de Palma de Mallorca para declarar como imputado en el caso Palma Arena. El juez le considera culpable de hasta 9 delitos de corrupción, principalmente de que su patrimonio aumentase al engordar el presupuesto de una de las obras estrella de su gobierno, el polideportivo Palma Arena. En La Tarde en Vivo preguntamos sobre la evolución jurídica de este tipo de casos de corrupción a Jesús Sánchez Lambás, abogado y miembro del Consejo directivo de Transparecia Internacional. (23/03/10).

En Palma de Mallorca estaba prevista la declaración del expresidente balear y ex ministro del PP Jaume Matas, imputado en el caso Palma Arena. Ha entrado en los juzgados junto a su mujer, también imputada, pero finalmente la cita ante el juez se pospone a mañana. Un retraso que han pedido los abogados.

Jaume Matas ja és a Mallorca per declarar davant el jutge després de viure durant 2 anys i mig als Estats Units.

Accident al pas a nivell sense barreres de Bunyola, entre un autobús escolar i el tren de Sóller. El Menorca va guanyar el Lleó, però el bàsquet Mallorca va perdre a Màlaga.

El ex presidente del Govern balear y ex ministro de Medio Ambiente Jaume Matas (PP) ha sido abucheado a su llegada a los juzgados de Palma para declarar en el "caso Palma Arena", que investiga el aumento del coste en la construcción de este velódromo, el incremento de su patrimonio y la financiación del PP (23/03/10).

El ex president balear Jaume Matas, a su llegada a los juzgados de Palma para declarar como imputado por el caso Palma Arena, acompañado por su mujer y su abogado Rafael Perera. Matas ha sido abucheado por un grupo de ciudadanos (23/03/10).

Avui han començat a fer feina les màquines per arreglar la carretera d'Estellencs. La finca de Son Bou Vell triomfa en la fira del camp d'Alaior. La primavera comença amb els aqüífers al 86%, la xifra més elevada de la història. La família Salord, propietària de la bijutera Juan Valera, cerca fórmules per no haver de tancar la fàbrica. Rafel Nadal perd la semifinal d'Indian Wells, però diu que troba que està en forma...

Una plataforma ciutadana ha convocat per a demà una manifestació a Palma contra la corrupció. A Porreres, 15 ancians de la residència de Cas Notari s'han quedat sense menjar i sense assistència sanitària. Diumenge comença la primavera, després d'un dels hiverns més plujosos dels darrers anys. El Mallorca juga diumenge contra l'Atlètic de Madrid amb l'objectiu de sumar els tres punts. Rafel Nadal passa a les semifinals d'Indian Wells i s'enfrontarà al serbi Ivan Ljubicic.

El Consell arriba a un acord amb Sacresa i Ferrà-Tur i pagarà 30 milions per recuperar Can Domenge. El Govern i l'Ajuntament de Palma negociaran amb els propietaris del Lluís Sitjar per comprar el solar i fer-hi el recinte firal. "Feim memòria" és el títol de l'exposició que fa un recorregut des dels anys 30 al franquisme, a les Pitiüses. Rafel Nadal ja és als quarts de final del torneig d'Indian Wells: ara s'enfrontarà al txec Thomas Berdych. Tuni es torna a lesionar a un genoll i ja no jugarà aquesta temporada.

El Congrés dels Diputats rebutja per 6 vots la proposta del PP de no apujar l'IVA. El PP i UM voten junts per demanar al Govern que modifiqui els pressuposts de la comunitat. La taxa de criminalitat abaixà l'any passat a les Illes, segons la Delegació del Govern. L'esquiadora mallorquina Úrsula Pueyo participa avui en la prova de l'eslàlom gegant als jocs paralímpics de Vancouver. Rafel Nadal juga avui contra el nord-americà John Isner, número 20 del món.