Enlaces accesibilidad

Jil Van Eyle: canvi d'estil de vida a favor de la solidaritat

  • L’emprenedor Jil van Eyle ens explica la idea del teaming, que bàsicament és donar un euro per ajudar els altres
  • Coneixem una escola pionera a Catalunya en la seva especialitat: l’Escola d’Emprenedors, que fa cursos en anglès per millorar l'autoestima
  • Us mostrem un portal d’Internet que facilita contractes de lloguer de pisos

Por
Tinc una idea - 10/05/2012

El programa d’aquesta setmana se centra en Jil Van Eyle. A conseqüència d’una circumstància familiar difícil, Van Eyle va canviar d’estil de vida i de valors.

Ell mateix explica que abans d’aquest canvi familiar la seva aspiració era "aconseguir un Porsche abans dels 30 anys” però que ara es dedica en cos i ànima al món de les ONG i de les fundacions socials i de voluntariat.

Aquest emprenedor ha creat el teaming, un sistema on cadascú aporta un euro al mes que es dedica íntegrament a un projecte social i de solidaritat. El teaming ha començat a les empreses i ara es vol consolidar per Internet.

Un pare que ha creat una matèria imprescindible: empreneduria

Fa vuit anys l'empresari Òscar Sànchez es va adonar que a l'escola dels seus fills no hi havia cap matèria que tractés la cultura d'emprenedoria i d'empresa.

un projecte educatiu molt ben valorat que ja ha portat l'esperit dels emprenedors a 4.000 mil alumnes

Per això es va oferir a fer aquest tipus de formació. La seva iniciativa va tenir molt d'èxit i en va sortir la Fundació Escola d’Emprenedors. Ara s'ha convertit en un projecte educatiu molt ben valorat que ja ha portat l'esperit dels emprenedors a 4000 mil alumnes de secundària, batxillerat i formació professional de tot Catalunya.

És un bon exemple del que la Generalitat vol fer l'any vinent a través del pla "Catalunya, escola d'emprenedors".

LaComunity: llogar pisos per Internet

En aquesta secció coneixem Francesc Sanz, fundador del portal LaComunity, un club de lloguer de pisos per Internet. El preu mitjà dels pisos que gestiona és de 750 euros.

A més, com cada setmana publiquem dos TUI o consells per despertar l’empenta i la confiança.