Enlaces accesibilidad

DOLÇ I SALAT DE NOVA ANGLATERRA

Per
Les cuines dels nous catalans. - Dolç i salat de nova anglaterra

Als Estats Units, qualsevol hora és bona per a menjar-se un muffin, o magdalena. Allí els agraden, si pot ser, calents i amb una mica de mantega. Aquest és un dels dolços més populars i n'hi ha de moltes classes. La Kiera, nord-americana originària de Connecticut, Nova Anglaterra, ens n'acosta una recepta: la de nabius. I també aprendrem a fer un pastís de blat de moro: corn bread, l'origen del qual el trobem en els natius que habitaven les terres americanes. Avui dia, aquest pastís forma part de la dieta nord-americana i el combinen amb altres aliments en multitud de plats.

 

Les receptes:

 

BLUEBERRY MUFFINS

 

Ingredients: La mesura de dos gots de farina de rebosteria, mig got de llet fresca, dues cullerades petites de llevat, dues cullerades petites d'extracte de vainilla líquid, una cullerada petita de sal, un ou, 200 grams de mantega, mig got de sucre, 200 grams de nabius

 

Elaboració: Barregem la mantega amb mig got de sucre. Seguidament, batem un ou i hi posem un parell de cullerades d'extracte de vainilla líquid. Ho afegim a la mantega i el sucre. En un altre recipient, mesclem dos gots de farina de rebosteria, dues cullerades petites de llevat i una de sal. Per últim, ho batem tot. Només falta incorporar-hi mig got de llet fresca i els nabius. Ho col·loquem al forn en motlles per a magdalenes durant aproximadament mitja hora.

  

CORN BREAD

 

Ingredients: Un iogurt natural amb bífidus, un got de farina de blat, sal, una cullerada petita i mitja de llevat, una llauna de blat de moro dolç, un got de midó de blat de moro, dos ous, una cullerada de mantega, mel i una cullerada petita de bicarbonat.

 

Elaboració: Comencem barrejant un got de midó de blat de moro, un got de farina i una cullerada i mitja de llevat. A més, una cullerada petita de bicarbonat. En un altre bol, batem dos ous, una cullerada de mantega, una mica de mel i el iogurt. Finalment, hi afegim el blat de moro dolç i ho mesclem amb les farines fins que obtinguem una massa consistent. Fem servir un motlle per a pastís i ho col·loquem al forn, a 200º durant 40 minuts.