Enlaces accesibilidad

Els pilots de MotoGP celebren els 50 aniversari de TVE Catalunya al circuit de Montmeló

  • Elias, Espargaró i Gibernau, amb d'altres corredors, han bufat les espelmes amb l'equip de periodistes i tècnics de TVE de MotoGP
  • El pastís, de grans dimensions, ha estat elaborat per la Pastisseria Foix

Per

TVE Catalunya ha celebrat avui el seu aniversari amb els corredors i l'equip de TVE que retransmetrà el campionat, poques hores abans que comenci el Gran Premi de Catalunya de MotoGP 

L'aniversari de TVE Catalunya 

es continua celebrant a tots els àmbits destacats. Avui ha estat el torn de l'esport i concretament del motociclisme: els pilots que prendran part al mundial de motos que se celebra aquest cap de setmana al Circuit de Catalunya, a Montmeló, han bufat les espelmes d'un gran pastís.

Toni Elias, Sete Gibernau, Pol Espargaró, Marc Márquez, Joan Olivé, Tito Rabat i Axel Pons han felicitat TVE Catalunya en el seu 50è aniversari amb una trobada molt animada al mateix circuit de Montmeló. Més tard s'ha afegit a la celebració els veterans Àlex Crivillé i Sito Pons.

El pastís, de grans dimensions, duia el logo de TVE i 50 espelmes. Ha estat elaborat a l'obrador de la Pastisseria Foix de Sarrià. 

Amb la competició torna també el concert de MotoGP, en aquest cas, al Palau Sant Jordi de Barcelona. Els grups de poprock convidats són Hombres G, Tequila i Burning. 

Per a aconseguir una entrada ¿gratuïta- i gaudir del concert, només cal entrar a la pàgina web de TVE: www.rtve.es . 

Avui, al Circuit de Montmeló, el pilot Jorge Lorenzo hi ha presentat la seva equipació per al torneig, que integra l'escut del FC Barcelona; s'hi ha fet la roda de premsa de presentació dels pilots espanyols i l'acte del Dakar Solidari. Demà divendres, 12 de juny,  és prevista la visita dels afeccionats al pit-lane, dissabte els entrenaments i diumenge, la cursa que decidirà qui s'emporta el trofeu de Gran Premi de Catalunya de MotoGP.