Avui la Carme Ruscalleda ens proposa Nespres i maduixes. Són unes postres fresques que haurem d’esperar que es refredi.
Mireu que fàcils són de fer en aquests vídeo! #EndirecteaRàdio4.
Nespres i maduixes
Nespres i maduixes
postres
Ingredientes | Preparación |
- Per a 2 racions :
- 4 nespres
- 40 g de sucre
- 20 ml. de suc de llimona
- 4 maduixes
- 60 g de nata muntada
- 8 fulles de menta picades fines
- 3 galetes picades a daus petits
| - Peleu les nespres, talleu-les a 1/8 , i poseu-les en una safata apte per a micro-ones . Amaniu-les amb el sucre i el suc de llimona, i poseu-les a coure a màxima potència del micro-ones durant només 2 minuts. Deixeu-los refredar.
- Coleu les nespres fredes del suc que s’ha creat durant la cocció (serà com un almívar) i reserveu per una banda al fuita cuita i per l’altre el suc.
- Renteu les maduixes amb el capoll per evitar aigualir-les i talleu-les a quarts.
- Mescleu la nata muntada amb la menta picada.
- Preneu dos vasos o dues copes : al fons, repartiu-hi les nespres cuites, a sobre poseu-hi els talls de maduixa, repartiu a cada vas l’almívar reservat, poseu-hi al cim la nata muntada i al damunt de tot el picat de galeta Les postres son llestes per degustar!
|