Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

El conseller d'Obres Públiques i de Política Territorial de la Generalitat de Catalunya s'ha mostrat indignat per l'arbitrarietat amb la que el Ministeri de Foment ha suspès 3 obres cabdals a casa nostra. Són l'A-27 entre Valls i Tarragona, l'A-2 entre Orriols i Medinyà i l'enllaç de l'A-7 amb l'autovia del Baix LLobregat.

  • El PSC ha dado libertad de voto a sus diputados sobre la abolición
  • El Parlamento catalán decide este miércoles si se prohíben las corridas
  • Los antitaurinos creen que ganarán: "La afición en Cataluña es residual"
  • "Si se prohíben, Cataluña dará un paso atrás", dicen los socialistas catalanes
  • Protaurinos: "Supondría una merma en la libertad de los catalanes" 

Juanma Bajo Ulloa y Federico Arnás dan su visión de la fiesta taurina 

De las que cuatro se refieren a la sentencia del Constitucional sobre el Estatut. Entre ellas la pactada por los diputados del PSOE y del PSC. Y esta tarde acaba el plazo para presentar enmiendas.

Reacciones de los partidos políticos catalanes después de la multitudinaria manifestación contra la sentencia del Tribunal Constitucional que tuvo lugar en Barcelona. Hablan Montilla (PSOE), Artur Mas (CiU), Joan Ridao (ERC) y Sandra Camacho (PP). (11/07/2010)

Toni Marín ha entrevistat el Viceprimer secretari i portaveu del PSC Miquel Iceta que ha dit que "la fòrmula del tripartit no agrada a l'opinió pública i que si ERC demana un referèndum d'independència per pactar no ho podrà fer amb el PSC, i amb CiU, depen del dia". Respecte la manifestació de dissabte a favor de l'Estatut, Iceta ha demanat una participació massiva per demostrar a Madrid que no ens mereixem una sentència com la que ha emès el Tribunal Constitucional.