Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Discrepàncies sobre la Diada

Els actes de celebració de la diada enfronten els partits catalans. El Partit Popular podria NO participar als actes institucionals perquè hi veu un to independentista. Convergència dóna suport a la cadena humana mentre que Unió demana un canvi de lema. I el PSC no hi anirà, però dóna per fet que sí que ho faran alguns dels seus membres.

Vueling compensarà els afectats

Vueling s'ha compromés a indemnitzar els passatgers del vol procedent de Dubrovnik que anit va arribar a Barcelona després de més de trenta hores d'espera. Els passatgers es queixen del tracte rebut.

ES VENEN MÉS HABITATGES

Els habitatges registrats al juny van augmentar un 5% a Catalunya

PAGAMENT ALS PARCS NATURALS

Medi Ambient està valorant per quins serveis es cobrarà als usuaris

Excel·lent notícia per l'esport català als campionats del món d'atletisme de Moscou. L'atleta Àngel Mullera s'ha classificat per disputar la final dels 3mil obstacles.

PRIMER PODI PEL CATALÀ

Francesc Godoy segon a Hongria a la Copa del món de Triatló Sprint

PALAFRUGELL, ANIT

Antònia Font reuneix diferents artistes pel concert de Cap Roig

  • Quan falta un mes per la Diada, creix la tensió política entre els partits catalans i també s'incrementen les divisions internes. El PP estudia la possibilitat de no participar als actes institucionals del Parc de la Ciutadella perquè creu que són actes per la independència. La cadena humana divideix la federació de govern: Convergència ha posat a disposició els seus militats i Unió, en canvi, vol que es canviï el lema. El PSC no hi anirà però dóna per fet que alguns dels seus membres hi assistiran. / Vueling es compromet a indemnitzar als passatgers del vol Dubrovnik-Barcelona que va arribar anit a El Prat després de més de 30 hores d'espera a l'aeroport croat. Els afectats es queixen de la manca d'informació i d'atenció./ Sabadell és la primera ciutat catalana que instal·la semàfors que emeten senyals acústics per invidents.. Es posen en marxa quan es connecten amb el telèfon de les persones cegues via bluetooth./ Mor als 84 anys el fotògraf Oriol Maspons. Membre de Gauche Divine va aconseguir notorietat per les seves fotografies del barri barceloní del Somorrostro dels anys 50 i després per la seva obra dedicada a l'arquitectura i la moda. / L'atleta català Àngel Mullera s'ha classificat per disputar la final dels 3mil obstacles als campionats del món d'atletisme que s'estan disputant a Moscow. El gironí, vigent campió d'Espanya, ha acabat quart de la seva sèrie i s'ha classificat per temps. Per Mullera serà la primera final en un campionat del món.
  • Es la nova activitat aquàtica de moda. Es diu Flyboard i consisteix en pujar sobre una taula que, gràcies a la propulsió de l'aigua, permet enlairar-se fins a 12 metres. A Barcelona es pot practicar al Port Olímpic. Després us ensenyem com funciona
  • El sindicat UGT ha celebrat a Barcelona el seu 125è aniversari./ La compravenda d'habitatges registrades a Catalunya ha crescut durant el mes de juny i ja és el tercer mes consecutiu que s'incrementa./Els estrangers ja no només vénen a Catalunya a fer turisme: ara també hi compren casa./ El govern manté la intenció de cobrar als usuaris dels Parcs Naturals per alguns serveis, com ara l'aparcament./ És el moment que els Mossos d'Esquadra registren un domicili de Premià de Mar on van trobar 3 quilos i mig d'haixix, 60 grams de cocaïna i 4.000 euros./ La companyia aèria Vueling ja estudia les reclamacions del centenar de passatgets que han estat atrapats 30 hores a l'aeroport de Dubrovnik./Investigadors de l'Hospital Vall d'Hebron ha participat en el major estudi fet fins ara que relaciona els gens amb les malalties mentals més freqüents./Sabadell és la primera ciutat catalana que prova un nou sistema que avisa les persones cegues d'on hi ha un semàfor per creuar, i és el semàfor el que detecta l'invident./ Calçar-se les botes, sortir de l'aigua levitant i nedar com un dofí. El flyboard és el nou esport aquàtic de moda
  • I èxit català a la copa del món de triatló. Francesc Godoy ha acabat segon en la modalitat de sprint que s'ha disputat aquest diumenge./ Mireia Belmonte està demostrant que està en un gran estat de forma. Aquest cap de setmana, la nedadora catalana ha batut DOS rècords del món a la copa del món de piscina curta de Berlin./ Aquesta tarda el Barça torna als entrenaments per començar a preparar el primer partit de lliga./L'Espanyol ha tornat a la feina avui, per afrontar la ultima setmana de preparació de la lliga, que comencen dilluns vinent al camp del Celta./ Rafa Nadal recupera avui la tercera plaça del ranking ATP després de guanyar ahir a la nit el vuitè títol de l'any, el màster Mil de Mont-real./ El fotògraf català Oriol Maspons, ha mort als 84 anys...
  • TENSIÓ DE CARA A LA DIADA

    El PP estudia no participar als

    actes institucionals de la Ciutadella

    Ja han dormit a casa

    VUELING ES COMPROMET A INDEMNITZAR

    Semàfors per invidents

    ES CONNECTEN AMB EL TELÈFON MÒBIL

    Mor Oriol Maspons

    FOTÒGRAF DEL SOMORROSTRO DELS 50

    Àngel Mullera a la final

    S'HA CLASSIFICAT PELS 3 MIL OBSTACLES

    El fotògraf català Oriol Maspons, ha mort als 84 anys. Mestre de fotògrafs, el 2006 va rebre la Creu de Sant Jordi. Maspons, figura clau del fotoperiodisme català, va dedicar els primers anys de la seva carrera a retratar l'espanya més miserable dels anys 50, com la del barri de barraques del Somorrostro. També personatges del surrealisme com Salvador Dalí. El glamour dels seixanta o l'arribada dels primers hippies al país: tot això va captar l'atenció de l'artista

    A un mes per la Diada de l'onze de Setembre, partits i organitzacions es posicionen. Desde el partit popular,Alicia Sánchez Camacho es planteja no assistir a l'acte institucional de la Diada ja que, afirma, l'han convertit en una jornada independentista. Avui unes 3.500 persones han participat, en un ambient festiu, en l'essaig de la "Via catalana", la cadena humana de reivindicació sobiranista que l'Assemblea Nacional Catalana ha organitzat per d'aquí un mes.

    Els 168 passatgers del vol de la companyia Vueling que esperen poder sortir de Dubrovnik desde ahir a primera hora de la tarda...sembla que podran tornar a Barcelona aquest vespre en un vol especial fletat per a recollir-los, segons han confirmat a TVE fons de la companyia. Han passat la nit a l'aeroport de la turística ciutat croata i es queixen sobretot de la manca d'informacio.

    Any de meduses. La temporada d'estiu a les platges catalanes va començar amb el doble de les picades urticants d'aquest animal marí en relació a l'any passat tot i que l'agost, les temperatures i les corrents de l'aigua n'ha reduit les afectacions. Ara una aplicació de mòbil permet saber en temps real a quines platges n'hi ha i de quina espècie són.

    Milers de gais i lesbianes arriVats a Barcelona desde tot el món, omplen les festes del CIRCUIT la trobada de persones homosexuals més important d'Europa. Per l'esdeveniment, que també inclou exposicions i activitats esportives, hi passaran, al llarg de 10 dies, uns 70.000 persones, un públic majoritàriament jove que incorpora cada cop més visitants de paisos asiàtics o àrabs.

    Rafa Nadal jugarà aquesta nit la final del Masters Mil de Montreal. El manacorí va eliminar ahir el número 1 del món, el serbi Novak Djokovic, i es disputarà el títol amb el canadenc Milos Raonic. El matx, a les 9 de la nit, en directe per La1.

    Cap de setmana de plena intensitat turística a Barcelona. Als nombrosos visitants del mes d'agost s'hi afegeixen els passatgers dels creuers, uns 55.000 nomÉs aquest cap de setmana i els que arriben atrets per esdeveniments especials com ara el Circuit, el programa de festes gais que atrau desenes de milers de turistes.

    La policia espanyola i la francesa desarticulen, en una operació conjunta, una xarxa que es dedicava a introduir il·legalment ciutadans xinesos amb passaport fals a diferents països d'Europa i als Estats Units. La xarxa utilitzava sobretot l'aeroport del Prat en les operacions.

    Arriba l'hora del 4G. La tecnologia de telefonia mòbil de quarta generació generarà a l'estat un volum de negoci de més de 12 mil milions d'euros els propers anys, segons càlculs del Ministeri d'Indústria. Aquest estiu dos dels principals operadors de telefonia mòbil d' aquí treballen en desplegar una tecnologia que de moment, això sí, només arribarà a les grans ciutats però NO a les zones rurals.

    Paco de Lucía es va retrobar anit amb el seu públic, amant de la guitarra flamenca que l'artista va saber renovar, al Festival de Peralada. L'art i la tècnica del guitarrista gadità es van veure reconeguts amb la medalla d'honor del festival.

  • L'11 de setembre i la cadena humana convocada per l'ANC, comença a marcar l'agenda política.. Al PSC assumeixen que, malgrat no participar com a partit, alguns dels seus membres si hi prendran part.. Mentre, Ciutadans remarca les discrepàncies entre CDC i UDC sobre l'enfoc de l'acte. El president Mas diu que és el moment de decidir el futur de Catalunya.
  • El govern de Mariano Rajoy vol aprovar, l'any vinent, un nou model de finançament autonòmic. El president ha afegit que ho negociarà amb totes les autonomies.
  • 15 grans creuers amb 55mil passatgers arriben aquest cap de setmana al port de Barcelona. Es preveu que el seu impacte econòmic a la ciutat volti els 5 milions d'euros.
  • El Barça amenaça amb suspendre l'amistós de demà a Malaisia pel mal estat de la gespa de l'estadi nacional, a Kuala Lumpur. L'equip s'hi ha entrenat aquesta tarda i el porter Pinto s'ha lesionat el genoll.
  • Artur Mas tambè ha contestat, avui, les crítiques al projecte de la Grossa de Cap d'Any: ha assegurat que tothom hi guanya, tan tels premiats com la resta de catalans./ La cadena de botigues de mobles Expo-Mobi ha presentat concurs voluntari de creditors i un pla de viabilitat./ Creuers, també, als ports de Palamós i Roses, que, aquest agost, rebran més de 6mil creueristes./ Els Mossos d'esquadra han desarticulat un grup organitzat que robava vehicles de luxe a diferents països d'Europa./ El col·legi de farmacèutics alerta que no tenim molt clar quina protecció necessitem i quanta ens hem de posar. / Les tempestes d'aquests dies han deixat poca pluja però moltes descàrregues elèctriques. Per això, els Bombers controlen les zones més afectades, per evitar els incendis latents. I és que la combustió per un llamp pot trigar hores i, fins i tot, dies, en començar.
  • L'Espanyol juga demà l'últim amistós abans de la Lliga. I serà el partit més atractiu: al Wjite Hart Lane de Londres, amb el Tottenham./ En tennis, Rafa Nadal buscarà aquesta matinada classificar-se per a les semifinals del Masters Mil de Montreal. / El Mundial d'Atletisme arrenca demà a Moscou. Hi participaran 40 atletes espanyols, la xifra més baixa dels últims 16 anys./ Així es deixava fotografiar i gravar, aquesta tarda, PARIS HILTON al Port del Forum de Sant Adrià del Besòs./ Aquesta setmana la cartellera ens porta una pel.lícula sobre la vida del pintor impressionista Renoir i el seu fill. També tornen els agents secrets retirats, encapçalats per Bruce Willis, i la destrucció del món vista per Guillermo del Toro.
  • Artur Mas defensa la creació d'una loteria de nadal catalana. A Riba-roja d'Ebre, el president ha dit que tots els diners recaptats es quedaran a Catalunya, i serviran per finalitats socials. Si el sorteig del 31 de desembre té èxit, la Generalitat no descarta crear-ne almenys tres més que se sortejarien el dia de Sant Jordi, el de Sant Joan i el de la diada de l'Onze de Setembre.
  • 15 creuers com aquests atracaran des d'avui i fins diumenge al Port de Barcelona, en el cap de setmana de més activitat del mes d'agost. Aixó suposa l'arribada a la ciutat de 55 mil creueristes, que poden suposar un impacte econòmic de cinc milions d'euros .
  • El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, insisteix en què el seu partit no participarà a la Via Catalana./El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat que Unió Democràtica demani un canvi de nom de l'acte de l'11 de setembre
  • La Costa Brava rebrà més de 6.000 turistes de creuer aquest agost que arribaran als ports de Palamós i Roses./ Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup organitzat que robava vehicles de luxe a diferents països de la Unió Europea./ I a Barcelona, la Ronda de Dalt estarà tallada aquest cap de setmana entre el nus de la Trinitat i la plaça de Karl Marx
  • El 14 d'agost la selecció espanyola disputa un partit amistos a l'Equador quatre dies abans del primer partit de lliga del Barça amb el Llevant./ L'Espanyol jugarà demà l'ultim amistòs abans de l'inici de la lliga./ El fotògraf nordamericà Doug Menuez va ser testimoni, des del 1985 de com treballaven el grup de joves, que van crear els primers ordinadors personals a la vall californiana coneguda com Silicon Valley. Una exposició a Barcelona recull moments del dia a dia d'aquells joves
  • Foment està revisant els protocols de seguretat i la velocitat dels trens que circulen a tota la xarxa ferroviària... És el que ha anunciat la ministra de Foment en comissió al congrés en la compareixença que hi ha fet arran de l'accident de tren de Santiago.
  • Catalunya serà la primera Comunitat Autònoma en tenir un sorteig de Nadal propi. Si aquesta rifa del 31 de desembre té èxit, la Generalitat no descarta crear-ne almenys tres més que coincidirien amb el dia de Sant Jordi, el de Sant Joan i el de la diada de l'Onze de Setembre.
  • El primer secretari dels socialistes catalans, Pere Navarro, insisteix en que el seu partit no participarà a la Via Catalana./ El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha criticat que UDC demani un canvi de nom de l'acte de l'11 de setembre en favor de la independència
  • La cadena de botiga de mobles ExpoMobi ha presentat concurs voluntari de creditors juntament amb un pla de viabilitat. L'empresa acomidarà la meitat dels treballadors, uns 60, i tancarà 26 botigues .
  • Són els Bombers de la Generalitat i fan la que en diuen "ruta dels llamps".... Les tempestes d'aquests dies ens han deixat poca pluja però moltes descàrregues elèctriques. Només la matinada de dijous a Catalunya en van caure més de 7 mil./ Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup organitzat que robava vehicles de luxe a diferents països de la Unió Europea./ I a Barcelona, la Ronda de Dalt estarà tallada aquest cap de setmana entre el nus de la Trinitat i la plaça de Karl Marx per treballs de millora del paviment./ Aquest cap de setmana serà el que més creueristes passaran pel Port de Barcelona de tot el mes d'agost: 55 mil....Uns visitants que es calcula que deixaran un impacte econòmic de 5 milions d'euros./ Cada vegada hi ha més consciència que quan hi anem s'ha de prendre el sol amb crema solar.Segons el col·legi de farmacèutics, sembla que no tenim massa clar quanta ens n'hem de posar./ Si us agrada el jazz, sapigueu que demà, al Festival de Peralada, podeu gaudir del concert que aplega "La locomotora negra" amb Andrea Motis i Joan Chamorro: el present i el futur del jazz a casa nostra./
  • El proper 14 d'agost la selecció espanyola disputa un partit amistos a l'Equador, tot just quatre dies abans del primer partit de lliga amb el Llevant. La bona noticia pel Tata Martino és que del Bosque només ha cridat a cinc jugadors del Barça, entre ells Cristhian Tello, una de les novetats./ L'Espanyol jugarà demà l'ultim amistòs abans de l'inici de la lliga. I serà també el partit més atractiu: al White hart Lane de Londres, davant del Tottenham./ A partir de demà Moscou serà la capital de l'atletisme perquè és la seu del Mundial. A la delegació espanyola hi ha 40 atletes: 30 homes i 10 dones... És la representació femenina més baixa dels últims 16 anys.
  • Avui acabem amb Pablo Alboran, que avui torna a actuar al festival de Cap Roig... És l'únic cantant d'aquesta edició que repeteix, perquè les entrades per l'únic concert que hi havia inicialment previst es van esgotar de seguida...
  • ANA PASTOR AL CONGRÉS

    Es revisarà la velocitat màxima a tots

    els trams i s'utilitzaran "mans lliures"

    La ruta dels llamps

    BUSQUEN INCENDIS LATENTS

    15 creuers en 3 dies

    55.000 VISITANTS AL PORT DE BARCELONA

    Quanta crema em poso?

    NOMÉS HO SAP UN 5% DELS CATALANS

    Del Bosque posa seny

    CONVOCA 5 DEL BARÇA PER A EQUADOR

    Catalunya serà la primera Comunitat Autònoma en tenir un sorteig de Nadal propi. Els bitllets es començaran a vendre a finals de setembre, i el trenta per cent dels diners recaptats es destinaran a projectes socials./ El partits de l'oposició s'han mostrat sorpresos per aquesta iniciativa que interpreten com una nova font d'ingressos i lamenten que no s'hagi explicat al Parlament./ Aquests mateixos partits han registrat aquest matí una petició al Parlament perquè es convoqui la Diputació Permanent. Volen que el govern doni explicacions sobre les xifres de malnutrició recollides aquesta setmana pel Síndic./ A Barcelona avui comença el Circuit, un festival cultural i lúdic destinat al públic homosexual./El Barça ja és a Kuala Lumpur on farà la segona estada de la Gira per Asia. Allà, Cesc Fàbregas ha dit que el seu desig sempre ha estat seguir al Barça. I a Barcelona es posa en marxa l'ofensiva per fitxar David Luiz./ L'Espanyol va guanyar al Girona amb dos gols d'Stuani, i ja prepara el que serà l'ultim amistos de pretemporada: dissabte a Londres contra el Totenham. Avui, però, és dia de recordar Dani Jarque./ Els incondicionals d'Alejandro Sanz van gaudir anit al festival de Perelada d'un concert que no els va defraudar

  • Catalunya tindrà la seva Grossa de Nadal, concretament, la Grossa de Cap d'Any. Al Setembre es posaran a la venda els números del sorteig que es farà el 31 de desembre impulsat per Loteries de Catalunya. Els bitllets costaran 5 euros i el primer premi serà de 20 mil euros per cada un de jugat. La Generalitat destinarà un 30 per cent de la recaptació a projectes del departament de Benestar Social. / Socialistes, Populars, Iniciativa i Ciutadans forcen la convocatòria de la Diputació Permanent i volen que el govern doni explicacions sobre les dades de malnutrició infantil avançades pel Síndic de Greuges./ La cadena humana convocada per l'Assemblea Nacional de Catalunya per a l'onze de setembre mantindrà el lema "Via Catalana cap a la independència"./ Catalunya Caixa vendrà tota la divisió immobiliària./ Les tempestes fortes han passat de llarg per la ciutat de Barcelona. El què sí s'ha quedat són les temperatures més baixes a tot arreu /Desactivat el pla INUNCAT després d'una nit més tranquil·la del previst. A l'Empordà s'ha d'estar alerta amb el mar../Els 450 mil musulmans que viuen a Catalunya celebren avui la fí del Ramadà./ Comencen a arribar a Barcelona els 70 mil participants al Circuit, el festival d'oci i cultura destinat al públic homosexual.
  • El Barça ja és a Malàisia on dissabte jugarà el segon partit de la Gira asiàtica contra un combinat local. A Kuala Lumpur Cesc Fàbregas ha assegurat que el seu desig sempre ha estat seguir de blaugrana, mentre el club accelera els passos per fitxar David Luiz./L'Espanyol va guanyar al Girona amb dos gols d'Stuani, i ja prepara el que serà l'ultim amistos de pretemporada: dissabte a Londres contra el Totenham. Avui és dia de recordar Dani Jarque. /El Madrid va demostrar que està en un bon moment de forma guanyant el Chelsea 3 a 1 a Miami. Cristiano Ronaldo va contestar al camp les crítiques de Mourinho amb dos dels tres gols del Madrid./La Copa Intercontinental de Futbol 7 per a persones amb lesió cerebral que es disputa fins dissabte a Sant Cugat és una bona oportunitat per donar a conèixer l'esport per persones amb discapacitat./ En tennis, Rafa Nadal ja ha jugat a Montreal el seu primer partit d'individuals després del mes i mig que ha estat allunyat de les pistes per la lesió que va patir a Winbledon. /
  • I al tram final de L'Informatiu escoltarem alguns dels temes que Alejandro Sánz va interpretar anit al Festival de Peralada on el públic va disfrutar dels seus grans èxits. Aquesta nit repeteix a Sant Carles de la Ràpita. /A 60 quilòmetres de distància i a la mateixa hora, una deixebla d'Alejandro Sanz, Malú es deixava la pell a l'escenari..al Festival de Cap Roig va presentar el seu últim treball "dual". Ja hem repassat les actuacions d'anit a Peralada i Cap Roig però ens queda l'altra cita gironina: Porta Ferrada
  • LA GROSSA DE CAP D'ANY

    Serà el 31 de desembre, els bitllets es

    vendran a partir de setembre a 5 euros

    Volen explicacions del govern

    SOBRE LES XIFRES DE MALNUTRICIÓ INFANTIL

    Poca pluja i més fresqueta

    ALERTA PER MALA MAR A L'EMPORDÀ

    Comença el "Circuit"

    70.000 PARTICIPANTS DE TOT EL MÓN

    El Barça arriba a Malàisia

    CESC DIU QUE MAI ES VA PLANTEJAR MARXAR

    ALEJANDRO SANZ A PERALADA

    El cantant repassa els seus clàssics i

    el temes de "La música no se vende"

  • El que queda d'any serà molt dur,, segons el conseller d'Economia. Andreu Mas-Colell calcula que les retallades per aquest anys podrien voltar els 2.500 milions d'euros Un anunci que arriba l'endemà de la pròrroga dels pressupostos./ Es redueix a la meitat la prostitució a les carreteres catalanes per la campanya de sancions dels Mossos d'Esquadra. Tot i això, de les més de mil multes que han posat, només n'han cobrat una trentena./ Protecció Civil alerta de la possibilitat de pluges fortes aquesta nit i fins demà al matí... Per això, demanen precaució als excursionistes que estan de travessa a la muntanya i a les persones que són prop de rieres i torrents. /El Barça s'ha acomiadat de Bangkok golejant 1 a 7 la selecció de Tailàndia. Pedro n'ha fet 3, Messi 2 i Neymár s'ha estrenat com a golejador blaugrana. Però més que del davant el que preocupa a Can Barça és el darrera: busquen un central.
  • La Generalitat pagarà els més de 300 milions d'euros que deu a les farmàcies catalanes si aquestes renuncien als interessos generats pels endarreriments. Una mesura voluntària que ja han acceptat el 91% dels establiments./ A Gavà, els Mossos d'Esquadra han alliberat una dona que ha estat 4 dies segrestada. També han detingut 4 persones. La dona es una empresària del sector immobiliari que havia participat amb els segrestadors en un negoci que no va anar bé./ L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat ha començat a fer servir un nou sistema per acabar amb la pudor dels contenidors de brossa orgànica. Es tracta d'un producte biològic que s'ha de ruixar als contenidors 2 cops al mes. Els veïns ja han començat a notar els efectes./ L'accident d'un camió ha obligat a tallar aquest matí la Nacional 240. El sinistre s'ha produït cap a un quart de set del matí a l'alçada de Juneda. El camió ha fet la tisora i ha quedat travessat al mig de la via./davant aquest episodi de pluges, Protecció Civil ha activat el pla INUNCAT entre aquesta nit i fins a demà el matí
  • Al Barça continuen pendents de la contractació d'un central... i pren més força el nom del brasiler del Chelsea, David Luiz. Mentre, els homes del Tata Martino no han tingut problemes per desfer-se de la selecció de la Tailàndia. L'han vençut per 1 a 7./ I l'Espanyol ha suspès el viatge a Libia, on diumenge s'havia d'enfrontar al Al Lihad. L'ambaixada espanyola a Tripoli ha desaconsellat el viatge en aquestes dates per motius de seguretat, i el partit es disputarà més endavant./ I el Madrid juga aquesta matinada a Miami, contra el Chelsea de Mourinho./ En tennis, Rafa Nadal reapareix al Masters Mil de Canadà, a Montreal, un mes i mig després de caure eliminat en primera ronda a Wimbledon. El manacorí començar d'aquí a uns minuts el seu partit davant del canadenc Jesse Levin, que podreu seguir en directe per Teledeporte./ El Versus Teatre de Barcelona torna a obrir, demà, després de 2 mesos tancat per obres. I ho fa amb "Oceà"