Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Amb aquest videoclip de la cantant Dolo Beltran, vocalista del grup "Pastora", amb un dels temes del nou disc dedicat al centenari de Salvador Espriu que es titula "Amb música ho escoltaries potser millor"... El doble CD és una recopilació de les millors cançons publicades amb textos de Salvador Espriu, amb les interpretacions d'actors i cantants d'estils diferents com Ovidi Montllor, Blaumut, Clara Segura, Santi Arisa, Marina Rossell, Celdoni Fonoll i molts d'altres

PONT NEGRE A LA CARRETERA

12 morts a la xarxa viària catalana, Trànsit creu que és un augment puntual

Preocupació al Servei Català del Trànsit pel balanç negre del pont del 15 d'agost a la xarxa viària: han mort 12 persones.... L'últim accident mortal va passar ahir al vespre a l'A-2 a Jorba. ...Unes xifres que canvien la tendència a la baixa des de principis de l'estiu.... Els responsables de trànsit consideren que és una situació puntal i es mostren especialment preocupats pel conductors més grans.

Preocupats per la seguretat

DIADA DE SANT MAGÍ A TARRAGONA

A l'Hospital Clínic de Barcelona continua hospitalitzat amb diagnòstic reservat el casteller de la Vila de Gràcia, que va resultar ferit greu ahir quan va fer llenya un 5 de 8.

El ferit estava a la pinya i la caiguda li va provocar una aturada respiratòria. Els serveis mèdics que hi havia a la seu del districte de Gràcia el van reanimar i després el van traslladar al Clínic.. Després de l'incident, la diada castellera de la festa Major de Gràcia es va suspendre

La moda dels "hostels"

JA HI HA 6.000 PLACES A BARCELONA

Ja hi ha 6000 places en albergs urbans a Barcelona, una nova fòrmula que renova les propostes d'allotjament turístic de baix cost.. De tota manera, el sector denuncia que per cada llit legal n'hi ha dos d'il.legals

Líder per golejada

7-0 AL LLEVANT I ARA TOCA LA SUPERCOPA

El Barça és el primer líder de la Lliga després de la contundent victòria per 7 a 0 sobre el Llevant. Els blaugrana van recuperar la pressió i la velocitat i van passar per sobre de l'equip valencià. Després de l'estrena a la Lliga ja prepara l'anada de la Supercopa contra l'Atlètic de Madrid.

L'Espanyol debuta a Vigo

EL MADRID VA GUANYAR EN L'ÚLTIM SUSPIR

L'Espanyol debuta a la Lliga aquesta nit contra el Celta de Luis Enrique. Els blanquiblaus han viatjat aquest matí cap a Vigo sense Cristian Gómez ni Wakaso, que està sancionat. El Madrid es va estrenar amb una suada victòria sobre el Betis gràcies a un gol d'Isco a pocs minuts del final.

Avui ens hem llevat amb el cel net a bona part de Catalunya, tret d'alguns núvols baixos a les valls del nord-oest de Lleida i alguns núvols alts que han anat en augment des del nort fins l'interior.

Demà el dia començarà amb alguns núvols que, fins i tot al litoral central, podrien deixar algun ruixat. Les temperatures màximes en lleuger descens.

Durant els propers dies veurem com les temperatures pugen lleugerament i parlarem de ruixats al pirineu.

PONT NEGRE A LA CARRETERA

12 morts a la xarxa viària catalana, Trànsit creu que és un augment puntual

Preocupats per la seguretat

DIADA DE SANT MAGÍ A TARRAGONA

La moda dels "hostels"

JA HI HA 6.000 PLACES A BARCELONA

Líder per golejada

7-0 AL LLEVANT I ARA TOCA LA SUPERCOPA

L'Espanyol debuta a Vigo

EL MADRID VA GUANYAR EN L'ÚLTIM SUSPIR

TURISME D'AGOST

Tràfic intens a l'aeroport del Prat i a les carreteres catalanes

Intensitat de vols i allau de viatgers a l'aeroport del Prat, però sense incidències i amb puntualitat als vols en un dels caps de setmana més intensos de l'estiu als earoports ...a tot l'estat!!! A les carreteres de Catalunya tràfic també intens en la tornada del pont de la Mare de deu d'agost. El primer balanc de l'estiu reflecteix una bona ocupació a la costa , mentre que a l'interior esperen encara arrodonir resultats a la segona quinzena d'agost.

L'etern atractiu de Picasso

CUES I COMERÇ A L'ENTORN DEL MUSEU

Les cues diàries al Museu Picasso de Barcelona - allargades encara més la tarda dels diumenges amb l'entrada gratuïta- certifiquen el poder de convocatòria que manté l'artista universal , l'efecte d'imant del Museu pel turisme internacional i també el seu papel de motor econòmic pel barri.

Manel tanca Peralada 2013

EL FESTIVAL HA TINGUT UN 90 % D'OCUPACIÓ

L'esperat debut de Manel al Festival de Peralada i unes hores abans una festa familiar i musical de Comediants en homenatge a Wagner i Verdi tanquen la 27 edició d'aquest certàmen consolidat com una de les grans cites de l'estiu a Catalunya. Aquest any el festival ha tingut 21.000 espectadors...amb un promig del 90 per cent de les localitas ocupades.

Aquesta tarda debuta el Barça

GUANYEN VALÈNCIA, BILBAO I REIAL

Ahir es van jugar els tres primers partits de la lliga de primera divisió. La Reial Societat va guanyar al Getafe, l'Athlétic Club de Bilbao al Valladolid i el València al Màlaga. Aquesta tarda debuta el Barça davant el Llevant i demà ho farà l'Espanyol al camp del Celta.

L'escalada de la violència a Egipte situa el país a fregar la guerra civil i trasllada les conseqüències també als països europeus. Els especialistes consultats per l'Informatiu avisen que si creix l'inestabilitat pot afectar el subministrament de petroli i gas a Catalunya. De moment, però, ha portat més turisme. Avui la violència ha continuat a l'entorn de la Mesquita d'Al Fatah.

Francesc Homs afirma que autoritzar una consulta d'autodeterminació a Catalunya donaria l'oportunitat al govern de Rajoy de "llençar un missatge de compromís amb la democracia". El conseller de Presidència i portaveu del govern ho ha dit avui, just abans d'inaugurar la 45ena edició de la Universitat catalana d'estiu a Prada de Conflent.

Les dones homosexuals aprofiten el territori festiu del Circuit per guanyar espais de visibilitat i per combatre els prejudicis socials sobre les lesbianes. El Circuit femení ha durat la meitat que els dels homes però ha reunit 10.000 persones. Els dels gais 70.000, igual que l'any passat.

La lliga espanyola de futbol ja ha començat. El primer partit el va jugar anit el Girona que va guanyar 1 a 0 a l'Alabés a Montilivi en l'únic partit que es va avançar de Segona. El Barça debuta diumenge a la tarda al camp Nou davant el Llevant, i l'Espanyol ho farà dilluns a la nit al camp del Celta dirigit per Luis Enrique.

CAMPANYA TURÍSTICA

Positiva a la costa i més difícil a l'interior

Som a l'equador del mes d'agost i ja es comença a perfilar el balanç de la temporada de vacances. Les xifres d'ocupació son satisfactòries a la Costa, però no a l'interior. Els hotelers d'aquestes zones confien en que aquesta segona quinzena d'agost acabi de fer quadrar la temporada.

Precaució a la carretera

DUES NOVES VÍCTIMES AVUI

Un mort i un ferit greu en dos nous accidents de trànsit aquesta tarda a Catalunya. Trànsit recorda, un cop més, que cal prendre la màxima precaució a la carretera. Ahir, en menys de 24 hores, es van contabilitzar cinc víctimes mortals.

Assalt violent a Montbrió

ELS MOSSOS BUSQUEN 4 PERSONES

Els mossos d'esquadra busquen els 4 assaltants d'una casa a Montbrió del Camp. La matinada de dijous van apallisar i robar una parella d'avis que van requerir atenció hospitalària.

Eusebio Cáceres acaba quart

ES QUEDA A NOMÉS 1 CENTÍMETRE DEL BRONZE

Als campionats del món d'atletisme, Eusebio Cáceres s'ha quedat a només 1 centímetre de pujar al podi a la final de salt de llargada. En un concurs molt disputat el saltador alicantí ha saltat 8 metres i 26 centímetres, i ha acabat quart, a 1 centímetre de la medalla de bronze i 3 centímetres de la plata.

Salvar la temporada turística

El sector turístic confia en què la segona quinzena d'agost acabi de fer quadrar la temporada hotelera. Les xifres d'ocupació son satisfactòries a la Costa, però no a l'interior.

Aconsellen precaució

Activats els avisos per xàfecs que podrien ser intensos a gran part de Catalunya. Es demana precaució a la carretera després dels 5 morts d'aquest dijous. I a la costa ja s'han ofegat 17 persones.

5 MORTS A LES CARRETERES

Avís per pluges intenses al llarg de tot el territori català

Sembla que el temps es complica avui i demà. El servei metereològic de catalunya ha activat l'avís per pluges intenses durant els próxims dies. Caldrà estar alerta quan conduim.

De moment, aquest pont del 15 d'agost ja han mort Cinc persones a les carreteres catalanes en menys de 24 hores. L'últim accident va passar anit a la Garriga: Un cotxe va caure des d'un pont de 30 metres i va morir una noia de 23 anys.

17 MORTS A LES PLATGES

Protecció Civil demana extremar precaucions quan ens banyem

Alerta també a la platja. Protecció Civil demana extremar les precaucions quan ens banyem, sobretot la gent gran. En les últimes 48 hores, dos homes de 62 i 81 anys han mort a les comarques de Tarragona, on hi havia bandera verda. Aquest estiu ja s'han ofegat 17 persones a Catalunya, 3 més que l'any passat. La majoria són homes de més de 65 anys i que es banyaven amb bandera verda i en zones amb vigilàcia

ASSALT VIOLENT A MONTBRIÓ

Els Mossos busquen 4 persones que van pegar i lligar els propietaris

Els mossos d 'esquadra busquen les 4 persones que la nit de dimecres a dijous van entrar a un habitatge de la localitat tarragonina de Montbrió del Camp. Aquest és un dels controls que han establert els Mossos per trobar-les...Els lladres van colpejar el propietari de la casa i van lligar a la seva dona, tots dos de 75 anys, i es van emportar diners i joies. Tots dos van ser traslladats a l'hospital Sant Joan de Reus on l'home continua ingressat

BARÇA

Gerardo Martino dirigeix aquesta tarda el segon entrenament amb tota la plantilla del Barça per preparar el debut a la Lliga diumenge contra el Llevant. Serà l'inici d'un calendari molt apretat per als blaugrana, que també tenen la Supercopa d'Espanya contra l'Atlètic de Madrid.

EL METRO TANCARÀ A LES 24H

No s'ampliarà l'horari pel partit de la Supercopa del 28 d'agost

El partit de la supercopa del dia 28 és a les onze de la nit... i acabara al voltant de la una de la matinda.

El servei de metro és fins les dotze, com cada dia entre setmana, i l'ajuntament diu que NO assumirà el sobrecost d'allargar l'horari, que xifra sobre els 30 mil euros per hora.... La UEFA no permet que es juguin partits oficials coincidint amb Champions, i aquell dia hi ha una prèvia de la lliga de campions. L'alcalde de Barcelona demana responsabilitat a la Federació espanyola de futbol.

HOMENATGE DUKE ELLINGTON

Festival de la Porta Ferrada anit a Sant Feliu de Guíxols

El que es va veure anit al Festival de Porta Ferrada...Dues bandes, la Barcelona Jazz Orquestra i The American Spiritual Ensemble van retre homenatge a un dels mestres d'aquest estil... Un espectacle que barreja grans solistes i vocalistes norT-americans amb músics de jazz catalans i que ens porta fins el final de l'informatiu. Recordeu però que

EL SECTOR TURÍSTIC SATISFET

Bones dades d'ocupació a tot el litoral tot i la caiguda del turisme local

En ple pont del 15 d'agost, satisfacció relativa en el sector turístic a Catalunya. Al litoral les xifres són bones però els empresaris segueixen preocupats per la caiguda del turisme local que compensa, en part, l'estranger provinent de la resta d'Europa. A l'interior les xifres no són tant bones però les reserves d'última hora estan millorant les previsions

Alerta per la pluja

5 MORTS EN ACCIDENTS EN UN DIA

Activats els avisos per xàfecs que poden ser intensos a gran part de Catalunya. Les autoritats demanen precaució a la carretera després dels 5 morts d'aquest dijous. També a la platja, on ja són 17 les persones que hi han mort ofegades aquest estiu

Xarxes de wifi gratuïtes

RÈCORD DE CONNEXIONS A BARCELONA

Creix l'ús de les xarxes de wifi gratuïtes. A Barcelona, aquest estiu s'ha superat la xifra de connexions als 400 punts que ofereix l'Ajuntament. Els turistes aprofiten especialment els que hi ha a les platges

Sense metro a la sortida

NI BARÇA NI AJUNTAMENT VOLEN PAGAR

Com ja va fer l'any passat, l'ajuntament de Barcelona manté que NO ampliarà el servei de metro el proper dia 28 malgrat que el partit de Supercopa s'acabarà a la 1 de la matinada. El Barça diu que no assumirà la despesa i que és responsabiltiat del consistori

Inici de vertigen

EL BARÇA JUGARÀ 5 PARTITS EN 15 DIES

Gerardo Martino té gairebé decidit quin equip aliniarà a l'estrena de la Lliga. El partit de diumenge contra el Llevant encetarà 15 dies en què els blaugrana jugaran 5 partits, amb el títol de la Supercopa d'Espanya en joc i dos viatges de Lliga difícils a Màlaga i València.

Ambient ennuvolat en general amb s'esperen precipitacions al Pirineu i a les comarques de l'ebre i de l'interior d'intensitat entre feble i mdoerada pero que localment poden anar acompayandes de tempesta i acumular quantitats de fins a 20 l/m2 en pocs minuts. Les temperatures sense canvis.

Demà dissabte continuarà la inestabilitat al Pirineu i als Ports de Tortosa, amb tempestes que poden anar acompanaydes de calamarsa i el cel cobert en general a totes les comarques fins al migdia. Les temperatures baixaran una mica. tramuntana d'intensitat moderada de bon mati

Diumenge tornarà la calma, amb domini del sol a totes les altres comarques , encara pero que hi haurà nuvolositat al Pirineu i punts del prelitoral, on poden haver precipitacions enter febles i moderades. Les temperatures comencaran a pujar novament i tornarem a uan setmana de ple estiu...

EL SECTOR TURÍSTIC SATISFET

Bones dades d'ocupació a tot el litoral tot i la caiguda del turisme local

En ple pont del 15 d'agost, satisfacció relativa en el sector turístic a Catalunya. Al litoral les xifres són bones però els empresaris segueixen preocupats per la caiguda del turisme local que compensa, en part, l'estranger provinent de la resta d'Europa. A l'interior les xifres no són tant bones però les reserves d'última hora estan millorant les previsions

Alerta per la pluja

5 MORTS EN ACCIDENTS EN UN DIA

Activats els avisos per xàfecs que poden ser intensos a gran part de Catalunya. Les autoritats demanen precaució a la carretera després dels 5 morts d'aquest dijous. També a la platja, on ja són 17 les persones que hi han mort ofegades aquest estiu

Xarxes de wifi gratuïtes

RÈCORD DE CONNEXIONS A BARCELONA

Creix l'ús de les xarxes de wifi gratuïtes. A Barcelona, aquest estiu s'ha superat la xifra de connexions als 400 punts que ofereix l'Ajuntament. Els turistes aprofiten especialment els que hi ha a les platges

Sense metro a la sortida

NI BARÇA NI AJUNTAMENT VOLEN PAGAR

Com ja va fer l'any passat, l'ajuntament de Barcelona manté que NO ampliarà el servei de metro el proper dia 28 malgrat que el partit de Supercopa s'acabarà a la 1 de la matinada. El Barça diu que no assumirà la despesa i que és responsabiltiat del consistori

Inici de vertigen

EL BARÇA JUGARÀ 5 PARTITS EN 15 DIES

Gerardo Martino té gairebé decidit quin equip aliniarà a l'estrena de la Lliga. El partit de diumenge contra el Llevant encetarà 15 dies en què els blaugrana jugaran 5 partits, amb el títol de la Supercopa d'Espanya en joc i dos viatges de Lliga difícils a Màlaga i València.

INCENDI A L'ALT CAMP

A la serra de Ramonet, a Aiguamúrcia 50 dotacions terrestres i 17 aèries

50 mitjans terrestres i 17 aeris dels bombers s'han mobilitzat aquesta tarda per fer front a un incendi forestal que s'ha declarat a l'alt camp, en el terme municipal d'Aiguamúrcia. Hores d'ara estabilitzat...Som en un moment de temperatures altes i vegetació molt seca i el risc que els incendis puguin descontrolar-se i fer mal és MOLT alt.

Polèmica a l'ajuntament

SUBSTITUEIXEN LA PLACA DE LA CONSTITUCIÓ

El Partit Popular de Catalunya acusa l'alcalde de Barcelona de deriva sobiranista. El retret arriba desprès que l'ajuntament hagi decidit substituir la placa de la plaça de la Constitució de la façana per un escut de la ciutat.

Baixen les víctimes

CONDUCTORS MÉS CONSCIENCIATS

Les víctimes mortals d'accidents de trànsit s'han reduït a la meitat aquest estiu a les carreteres catalanes. El servei català de trànsit ho atribueix a què els conductors cada vegada estan més concienciats.

Recuperant efectius

I A LA RECERCA D'UN CENTRAL

Cesc Fàbregas ja ha fet treball de camp i encara la recta final de la recuperació en un Barça que diumenge estrena temporada contra el Llevant al Camp Nou. Puyol ha fet treball de readaptació mentre Messi es recupera al gimnàs.

FUNERAL D'ORIOL MASPONS

Hi ha assistit el president de la Generalitat, Artur Mas

Familiars, amics i personalitats del món cultural han acomiadat aquest matí al fotògrat Oriol Maspons al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona.

Maspons, guardonat amb la Creu de Sant Jordi i la medalla d'or de Barcelona, va ser una figura clau del fotoperiodisme a Catalunya. Amb la seva càmara va retratar des de la Barcelona més pobre dels anys 50, fins al glamour dels 60. El president Mas ha dit que va ser una figura destacada i reconeguda del món de la creació.

KATIE MELUA A CAP ROIG

La cantant d'origen georgià interpreta els seus grans èxits

Al festival de Cap Roig, aquesta nit hi actuen dos grups catalans: Gossos i Blaunut... Però anit va ser el torn d'aquesta artista.

Katie Melua, que va omplir de pop delicat l'escenari dels Jardins. La cantant hi feia parada dins el seu tour europeu, en què celebra 10 anys de carrera i just abans de presentar el seu nou àlbum, "Ketavan".... Durant una hora i mitja, Melua va interpretar una vintena de cançons demostrant la ver-sa-tilitat i calidesa de la seva veu.

Les víctimes mortals en accident de trànsit s'han reduit gairebé a la meitat aquest juliol i agost respecte a l'any passat. Amb tot, trànsit recorda que en dies com avui, en què es multipliquen els desplaçaments curts, cal extremar la prudència.

L'ajuntament de Barcelona substitueix la placa de Plaça de la Constitució que hi havia a la façana per l'escut de Barcelona. Respón a un acord del ple d'abril de 2012. El PP creu que és innecessari i demostra el que considera una "deriva sobiranista" de l'alcalde Trias

Encara a Barcelona, d'aquí 3 hores comencen les tradicionals festes del barri de Gràcia de Barcelona amb el pregó...Els carrers guarnits ja estan gairebé a punt..... I aquest any els visitants podran triar quin és el que els agrada més amb una aplicació per a telèfons intel·ligents.

El Barça recuperarà demà tots els internacionals que avui disputen amistosos amb les seves seleccions. Cesc Fàbregas ja ha pogut fer part de l'entrenament amb el grup, Carles Puyol ja ha trepitjat la gespa, i s'està a l'espera de veure si Messi es recupera.

DILLUNS, AL CAMP DEL CELTA

L'Espanyol, sense 4 internacionals, prepara el seu debut a la lliga

Com us deiem, desde fa poc més d'una hora un incendi forestal crema al terme d'aiguamúricia, al Baix camp. Protecció civil ha activat la prealerta del pla infocat. Els bombers hi treballen amb 28 mitjans terrestres i 12 aeris. Tindreu més informació a l'Informatiu vespre, a les vuit, per la 2.

KATIE MELUA A CAP ROIG

La cantant d'origen georgià interpreta els seus grans èxits

  • En el que portem de juliol i agost la xifra de víctimes mortals a les carreteres catalanes s'ha reduit pràcticament a la meitat. Si fa un any ja havien mort 24 persones, aquest any en són 13. Una tendencia clarament a la baixa que el Servei Català de Trànsit vol mantenir aquest pont del 15 d'agost.
  • La presidenta d'Òmnium Cultural no veu amb mals ulls que tots els espanyols poguessin votar en una consulta sobre la independència de Catalunya
  • L'ajuntament de Barcelona substitueix la placa de Plaça de la Constitució que hi havia a la façana per l'escut de Barcelona. Respón a un acord del ple d'abril de 2012. El PP creu que és innecessari i demostra el que considera una "deriva sobiranista" de l'alcalde Trias.
  • Tot a punt al barri de Gràcia de Barcelona per les festes que comencen aquesta tarda. En total hi ha 17 carrers guarnits. Aquest any es podrà votar per escollir el guanyador a través d'una aplicació de telèfon mòbil
  • Els bombers alerten que per maco que sigui, penjar fanalets és una pràctica perillosa: especialment ara, que el risc d'incendi forestal és alt a moltes comarques, sobretot del Litoral, Prelitoral i de l'interior../ Els turistes que vénen a Catalunya tenen cada vegada més interès a descobrir els racons amb encant que hi ha a casa nostra com les festes de Gràcia... o com el jardí botànic que hi ha a Blanes. Cada any que passa creixel número de visitants de l'europa de l'est. / Familiars, amics i personalitats del món cultural han acomiadat aquest matí al fotògrat Oriol Maspons al tanatori de Sant Gervasi de Barcelona
  • Leo Messi no s'ha entrenat amb la resta dels jugadors del Barça de què disposa Gerardo Martino. L'argentí ha fet treball de readaptació però s'espera que pugui jugar diumenge en l'estrena de la Lliga./ L'Espanyol també té 4 jugadors fora amb les seves seleccions: Wakaso, Pizzi, Hector Moreno i Stuani./ La selecció espanyola va guanyar de 4 punts la de Polònia en el primer amistós de la gira de preparació de l'Eurobàsquet d'Eslovènia. Era el debut de Juan Antonio Orenga com a seleccionador./ Avui als mundials de'atletisme de Moscou s'ha disputat la final dels 50 quilòmetres marxa./Rafa Nadal entra avui en acció al Masters Mil de Cincinnati. El mallorquí, número tres del món, s'enfrontarà a l'alemany Benjamin Becker. / La nova producció de Disney-Pixar, "Avions" s'estrena avui./ Al festival de Cap Roig, la veu de Katie Melua va omplir anit de pop l'escenari dels Jardins.
  • MENYS MORTS A LA CARRETERA

    S'han reduït a la meitat aquest estiu,

    alerta pels trajectes curts d'aquests dies

    Consultar a tots els espanyols

    CASALS CREU QUE L'IMPORTANT ES COMTAR

    La placa de la discòrdia

    AFIRMEN QUE ES VOL EVITAR CONFUSIÓ

    Comencen les festes de Gràcia

    S'ESTRENA UNA APLICACIÓ PER VOTAR

    Messi es queda al gimnàs

    MARTINO TINDRÀ DEMÀ TOTA LA PLANTILLA

    Continua el debat polític sobre l'acte institucional de l'onze de setembre. El PP reitera que no hi anirà si té un caire independentista. La resta de grups ho considera una manca de respecte a les institucions catalanes i demanen que no es faci un ús partidista de la Diada.

    Ja es pot circular per l'enllaç entre l'AP-7 i l'A-2 a Fornells de la Selva. L'ha inaugurat la Ministra de Foment, que també ha anunciat que l'any que vé es licitaran totes les obres de desdoblament de l'ENA dos a Girona

    ELS PREUS BAIXEN AL JULIOL

    A Catalunya cauen mig punt gràcies a l'efecte de les rebaixes

    JA ES POT CIRCULAR

    A l'enllaç de Fornells de la Selva, entre l'A-2 i l'AP-7

    DEMÀ AMISTÓS A ROMA

    El Papa Francesc rep les seleccions de futbol d'Itàlia i Argentina al Vaticà

    "WOW", A PERALADA

    L'obra explica la relació que van mantenir Wilde i Whitman

  • Creix el debat sobre l'acte institucional de la Diada al Parc de la Ciutadella. El PP manté que estudia no participar-hi perquè promou la independència./ A banda de l'acte institucional de la Diada, també desperta molt debat la cadena humana per la independència que es farà el mateix dia./Un grup de socialistes crítics, entre les quals hi ha l'alcalde de Lleida, Angel Ros, o l'exconsellera, Marina Geli, es reuniran el dia 28 per decidir si participen a la cadena humana, en contra de la posició oficial del PSC
  • Entra en servei l'enllaç de l'AP-7 amb l'A2 a Fornells de la Selva. La ministra de Foment l'ha posat en servei aquest migdia. A la tarda farà el mateix al tram de l'A-27 entre Tarragona i El Morell, una de les vies que es consideren essencials a les comarques tarragonines
  • Els preus a Catalunya han caigut mig punt al mes de juliol./ En una nova operació dels mossos d'esquadra, la policia ha desarticulat un grup que es dedicava a falsificar targetes de crèdit./Tot sovint, quan es viatja sol, s'ha de pagar gairebé sencer el preu una habitació doble.: per solucionar-ho ja han sorgit iniciatives que aprofiten les facilitats de conèixer gent que ofereixen les noves tecnologies. /Les nits d'estiu són més fresques si es passen a una terrassa; cada vegada n'hi ha més i avui fem un repás d'algunes les que hi ha a Lleida./ Els passatgers que anaven en un vol de la companyia Royal Maroc entre Casablanca i Bolonya s'han endut una bona sorpresa perquè han hagut d'aterrar a Barcelona: El motiu és aquest nadó, que es diu Anwuar i que va decidir néixer durant el vol. Tant ell com la seva mare es recuperen a l'hospital Sant Joan de Déu./ Al parc aquàtic Illa Fantasia,a Vilassar de Dalt, avui se celebra la festa que ja s'ha convertit en la més esperada del festival per a homosexuals Circuit./
  • Amb Messi a Roma, i nou internacionals més repartits pel món, el Barça continua preparant l'inici de la lliga./El Madrid continua pendent de la incorporació de Bale./ La tarragonina Natalia Rodríguez disputarà aquesta tarda una de les semifinals del 1500 al Mundial d'atletisme de Moscou. La sessió del matí ens deixa bons resultats per a l'equip espanyol femení de marxa./Marcel Granollers s'ha classificat per a la segona ronda del Masters Mil de Cincinnati després de derrotar el txec Rosol en 3 sets. / Una cinquantena d'aficionats a l'astronomia s'han acostat al Parc de Collserola per gaudir de l'obesrvacio de les llagrimes de Sant Llorenç./L'òpera WOW arriba demà al Festival de Peralada. L'obra explica la relació que van mantenir el poeta irlandès Oscar Wilde i el pare de la poesia moderna nord-americana, Walt Whitman
  • DEBAT SOBRE LA DIADA

    Crítiques al PP per avançar que podria

    no participar als actes institucionals

    Connexió A-2 i AP-7 a Girona

    A LA TARDA S'OBRIRÀ UN TRAM DE L'A-27

    Compartir l'habitació d'hotel

    UNA ALTERNATIVA PER QUI VIATJA SOL

    Aquesta nit més llàgrimes

    ELS NÚVOLS DIFICULTEN L'OBSERVACIÓ

    Preparen la Lliga en família

    CIMERA PER DECIDIR QUE FITXEN O NO

    LA GRAN CITA DEL CIRCUIT

    Més de 8.000 participants a la festa

    que se celebra a un parc aquàtic