Enlaces accesibilidad
arriba Ir arriba

Catalunya espera que el Ministeri de Sanitat autoritzi avui el pas de Barcelona i Lleida a la fase 3 de la desescalada. El govern vol regular llavors l'entrada a la nova normalitat sense esperar al 21 de juny.

En plana de tribunals, el Constitucional rebutja deixar en llibertat els polítics independentistes mentre resol els seus recursos d'empara. I al Parlament s'ha aprovat una proposta de Ciutadans que demana a l'expresident Jordi Pujol retornar gairebé 900.000 euros que hauria defraudat a Hisenda pels diners dipositats a Andorra.

Els parlem de les proves pilot del nou corredor 5G del Mediterrani entre Figueres i Perpinyà i de la Zona de Baixes Emissions que té previst reactivar-se després d'haver quedat aturada per la pandèmia.

En plana esportiva victòria del Barça i empat de l'Espanyol en els seus respectius partits de primera divisió. En bàsquet el Barça i el Joventut de Badalona obren avui la fase final de la lliga ACB.

El colectiu de repartidors demana a la inspecció de treball que actui d'ofici en el cas del repartidor de l'empresa Glovo atropellat mortalment dissabte a Barcelona. Els riders acusen a la plataforma de fomentar la inseguretat laboral amb el seu model.

Atents a les negociacions per la formació del futur govern municipal de Barcelona. Ernest Maragall es trasllada avui a la presó madrilenya de Soto del Real per reunir-se amb el cap de llista de Junts per Catalunya, Quim Forn.

Es el Dia Mundial Sense Tabac. El tabaquisme és una malaltia crònica addictiva que afecta al 23 per cent dels homes i al 19 per cent de les dones... Els professionals sanitaris demanen mesures legislatives per a reduir el nombre de fumadors.

Els esports avui marcats pel basquet. el Baxi Manresa ha perdut davant el Reial Madrid el primer del partit dels play off de quarts de final de la lliga ACB. Aquest vespre s'enfronten Barça i Joventut.
 

Hoy, en Radiogaceta de los Deportes, entrevistamos a Nico Laprovittola que acaba de ser designado MVP de la fase regular de la Liga ACB de baloncesto. El base del Divina Seguros Joventut nos analiza su gran temporada y como se presentan los play-offs en los que su equipo se va a enfrentar al Barcelona.