Enlaces accesibilidad
Agressions mortals

Investiguen dues morts per arma blanca a Barcelona i l'Hospitalet

  • Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per l'agressió mortal a la línia 1 del metro a l'Hospitalet de Llobregat
  • Per l'apunyalament mortal a la plaça Nou del districte de Sants-Montjuïc encara no hi ha cap persona arrestada

Per
Vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)
Vehicle del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM)

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per la mort d’un altre amb una arma blanca a la línia 1 del metro a l’Hospitalet de Llobregat. L’avís s'ha rebut a tres quarts de cinc de la matinada, quan s’ha alertat de la presència d’una persona ferida. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s'hi ha desplaçat ràpidament però no ha pogut fer res per salvar-li la vida i ha mort allà mateix.

Dues persones mortes per arma blanca a Barcelona i l'Hospitalet

Els Mossos han localitzat i detingut al lloc un home com a autor de l’agressió. Una altra persona també ha resultat ferida en la baralla i ha estat evacuada a l’hospital. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets.

Busquen l'autor d'una altra mort a Sants

D'altra banda, la policia investiga les circumstàncies de la mort d'un home aquesta matinada al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona amb ferides d’arma blanca. Els Mossos d’Esquadra han rebut un avís al voltant de dos quarts de sis que hi havia dues persones ferides per arma blanca a la plaça Nou.

Una altra persona ha resultat ferida i l'han evacuada a l’hospital. La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets. De moment no consta cap detenció relacionada amb aquest cas.

Detinguts els agressors del Paral·lel

A les últimes hores també ha transcendit la detenció i posada en llibertat de 5 persones, d'entre 18 i 26 anys, pel seu presumpte vincle amb amb una baralla multitudinària a la sortida d’una coneguda discoteca de l’avinguda Paral·lel que va tenir lloc la matinada del 3 d’abril de l’any passat. Diverses persones van resultar ferides, algunes de gravetat i en el marc de la baralla, els arrestats també van sostreure mòbils a les víctimes.

El 29 de març els Mossos van realitzar quatre entrades i escorcolls ubicats a Barcelona i Santa Coloma de Gramenet, van detenir les 5 persones com a presumptes autors dels delictes de lesions i robatoris amb violència a la via pública. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions ja que els investigadors han identificat altres persones que haurien participat en l’agressió.