Enlaces accesibilidad
Festival de cinema

Tret de sortida a la 7a edició del BCN Film Fest 2023

Per
Susan Sarandon serà una de les estrelles convidades del BCN Film Fest 2023
Susan Sarandon serà una de les estrelles convidades del BCN Film Fest 2023

L'estrena de la comèdia francesa 'Mi crimen' que arribarà el mes vinent als cinemes ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida al Bcn Film Fest. Ho ha fet als Cinemes Verdi on també s'entregarà el Premi d'Honor al cineasta Wim Wenders. El director francès François Ozon ha estat acompanyat de les actrius Nadia Tereszkiewicz, guanyadora del Cesar a millor actriu revelació per 'La gran juventud' i Rebecca Marder.

Comença la 7a edició del Bcn Film Fest | Agnès Batlle

Susan Sarandon, Omar Sy, François Ozon i Penelope Wilton són les estrelles convidades de la 7a edició del BCN Film Fest. Conxita Casanovas, directora del festival, explica que Sarandon assistirà al certament per a un passi de 'Thelma & Louis', una de les pel·lícules més importants de la seva carrera i que va ser pionera en la ''denúncia de la violència masclista''.

Omar Sy visitarà la capital catalana amb 'Padre y Soldado', un film sobre vincles familiars i herois oblidats.

70 pel·lícules al festival

Aquesta 7a edició comptarà amb 70 pel·lícules, entre les quals hi ha 21 estrenes mundials, 2 internacionals i 28 espanyoles, 11 d'elles catalanes. Els nous treballs d’Ari Aster, Stephen Frears i Walter Hill també s’incorporen a la programació del festival. Cesc Gay, Empar Moliner i Vicky Luengo conformaran el jurat.

Premi d'Honor a Wim Wenders

El BCN Film Fest 2023 entregarà el premi d’honor al cineasta Wim Wenders, director de ‘Paris Texas’. En el marc de la secció Imprescindibles, el festival li dedicarà una retrospectiva a Wenders de la seva trajectòria en col·laboració amb la Fundació Wim Wenders. La inauguració del festival anirà a càrrec de ‘Mi crimen’, una comèdia d'intriga del director François Ozon.