Enlaces accesibilidad
Televisió

Susi Caramelo: "L'Edurne és un encant de persona, però també m'he trobat amb gilipolles"

 
  • Susi Caramelo explica al ‘Late Xou amb Marc Giró’ que es muda a un nou pis, fora del barri de La Latina
  • La presentadora diu que té un nou projecte entre mans per tornar a pujar als escenaris
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou | Susi Caramelo aterra al 'Late Xou amb Marc Giró'

Susi Caramelo aprofita la seva estada a Barcelona per visitar el ‘Late Xou amb Marc Giró’. La presentadora, reportera i còmica es troba gravant la desena temporada de ‘Tu cara me suena’, juntament amb altres concursants com Merche i Alfred García.

Marc Giró li ha demanat pel seu fanatisme més gran: el film Grease. “Em sé gairebé tots els guions de la pel·lícula”, assegura la presentadora. Fins i tot, explica que va aprofitar un viatge de feina per visitar l’institut on es va gravar, però allò no va acabar bé, “es pensaven que mataria algun nen o alguna cosa per l’estil”, diu rient Susi Caramelo.

Susi Caramelo descobreix que aviat es canviarà de pis | Late Xou

La presentadora Susi Caramelo visita el 'Late Xou amb Marc Giró'

Adeu al barri de La Latina

La còmica deixa el seu pis en el barri de La Latina de Madrid i es muda a una altra zona de la capital, Lavapiés. En els últims dies, Susi Caramelo ha explicat en diferents programes l’odissea de trobar pis a Madrid. La presentadora va assegurar que el mateix li havia passat a Barcelona i que es negava a pagar 1.800 euros per un pis de 60 m². Sobre el seu nou domicili, Susi Caramelo ha dit que: “En comparació amb la merda que tenia, està molt bé. Vivia en un colomar!”.

Susi Caramelo tornarà als escenaris

Susi Caramelo es va donar a conèixer fent de reportera en el programa presentat per Thaïs Villa, ‘Las que faltaban’. A partir d’aquí, ha cobert catifes vermelles, festivals, esdeveniments i ha capitanejat projectes com ‘Caramelo’, ‘Susi Free’ i ‘Rojo Caramelo’. “Paula Echevarría i Edurne són un encant de persona, però també m’he trobat a persones que admirava i són uns gilipolles”, declara la còmica.

A part de ‘Tu cara me suena’, Susi Caramelo també està treballant un nou xou per tornar a pujar als escenaris a finals d’aquest any o principis del que ve. “La gent em coneix dels reportatges perquè em vaig fer famosa amb això, però on realment soc bona és a sobre l’escenari, fent monòlegs”, diu la presentadora.