Enlaces accesibilidad
'LateXou'

Carme Ruscalleda i Susi Caramelo, a 'LateXou amb Marc Giró'

  • A més, Juana Dolores i Marc Migó presentaran 'Rèquiem Català' i La Bien Querida actuarà en directe
  • Diumenge, 26 de febrer, a les 00:20h a La 1
  • Tots els continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Marc Giró darrere la cortina del plató de 'LateXou'
Marc Giró presenta 'LateXou'

'LateXou amb Marc Giró', és un late night clàssic, conduït pel carismàtic Marc Giró que s'emet els diumenges a la nit a La 1, després de la 'Película de la semana'.

Aquest diumenge a 'LateXou amb Marc Giró' hi participaran la xef Carme Ruscalleda, la humorista Susi Caramelo, l'escriptora i actriu Juana Dolores, el compositor Marc Migó i la música La Bien Querida.

Marc Giró entrevistarà la xef Carme Ruscalleda, l’única cuinera que ha arribat a tenir 7 estrelles Michelin, per parlar, entre d'altres qüestions, de la seva passió per disfressar-se. També rebrà al sofà del 'LateXou amb Marc Giró' la presentadora i humorista Susi Caramelo, qui donarà la seva opinió sobre temes d'actualitat. I acabarà la ronda d’entrevistes amb l'escriptora i actriu Juana Dolores i el compositor Marc Migó, autors de 'Rèquiem Català', que s’estrena el 5 de març a l'Auditori de Barcelona i l’11 de març a l'Auditori Enric Granados de Lleida. Amb ells Marc Giró parlarà de mort i de sexe.

I per últim, La Bien Querida posarà punt final al programa interpretant el tema 'Esto que tengo contigo' del seu últim disc 'Paprika'.

Com sempre, Marc Giró estarà acompanyat de les Les Glòries Cabareteres i ambientat per la Giró Boy Band, la banda musical del programa.

RTVE

anterior siguiente