Enlaces accesibilidad
Teatre

'Les bones intencions', la desventura de dos "desgraciats" amb Míriam Iscla i Joan Negrié

  • Els actors Míriam Iscla i Joan Negrié protagonitzen 'Les bones intencions'
  • L'obra escrita per Marc Artigau es pot veure al Centre d'Arts Lliures de Barcelona

Els seus protagonistes han presentat l'espectacle al programa 'Punts de vista'

Per
Punts de vista - Míriam Iscla i Joan Negrié presenten 'Les bones intencions'

Quan us diguin que el millor que podeu fer a la vida és emprendre, penseu-vos-ho dues vegades! I és que són molts els que ho han intentant, i lluny de fer-se milionaris, han acabat dormint sota un pont. I d'aquesta il·lusió neix la desgràcia dels dos protagonistes de 'Les bones intencions', l'obra que protagonitzen la Míriam Iscla i el Joan Negrié. Els dos intèrprets han passat per 'Punts de vista' per parlar amb la Tània Sarrias de les seves trajectòries i d'aquesta comèdia produïda a Tarragona.

"El camí de l'infern està empedrat de bones intencions", aquesta vindria a ser la premissa que marca el camí de la Paula i el Pere, els dos protagonistes de 'Les bones intencions'. Dos "desgraciats" que decideixen emprendre amb un negoci de festes personalitzades, però que acabaran veient que res surt com havien pensat.

 Donen vida a aquest parell d'il·luminats la Míriam Iscla i el Joan Negrié, dos actors que sempre són garantia d'enginy interpretatiu a dalt d'un escenari. Una de les comèdies més delirants que es poden veure ara mateix a Barcelona, fins al 5 de juny al Centre d'Arts Lliures. És una producció de la Sala Trono de Tarragona i està escrita per Marc Artigau i dirigida per Joan Maria Segura Bernada. Com es produeix teatre fora de Barcelona és un dels temes que també han abordat Iscla I Negrié durant la seva entrevista.

Dos actors de teatre amb molta presència televisiva

Míriam Iscla i Joan Negrié són dos d'aquells intèrprets que fa anys que suen escenaris, però que també s'han exposat davant de milers d'espectadors a la televisió. Dues carreres que tot i pertànyer a diferents generacions han assaborit l'èxit en poder fer de la seva passió la seva professió.

Tot i haver passat gairebé 20 anys des del seu final, Míriam Iscla estarà sempre lligada la mítica sitcom 'Jet Lag'. Una comèdia que el públic encara recorda amb nostàlgia i que va suposar un boom per a totes les seves actrius. Iscla no ha parat de treballar a la petita pantalla, també en aquesta casa, on va protagonitzar la Tv Movie 'Un cuento de Navidad', dirigida per Sílvia Quer

Joan Negrié, més enllà de ser un referent per a la cultura de l'espectacle tarragonina, també és una cara coneguda pels espectadors televisius. El seu personatge a la sèrie diària 'Servir y proteger', va marcar als seguidors de la novel·la per ser d'aquells dolents que fan història.

Así fue la llegada de Vlado Khan a 'Servir y Proteger'

Ara teniu l'oportunitat de gaudir d'aquesta parella d'actors al teatre amb 'Les bones intencions', però no badeu, fins al 5 de juny al Centre d'Arts Lliures!