Enlaces accesibilidad
Videojocs

Elden Ring, Starfielf Bethesda i God of War Ragnarök: per fi ja som al 2022!

Punts de Vista  

  • Fa ja mig segle que juguem a videojocs i a Punts de Vista ho celebrem amb l'expert Oriol Bartomeu
  • Ens ha portat imatges espectaculars dels més esperats: Elden Ring, Starfielf i God of War Ragnarök
  • Com que no ens en volem perdre res, Oriol Bartomeu estrena secció fixa des d'ara al nostre programa

Per
Punts de vista - Celebrem els 50 anys dels videojocs amb l'Oriol Bartumeu

Són triples A i n'hem parlat a Punts de vista, perquè són les grans produccions en videojocs, els més esperats i que mouran milers i milers de milions arreu del món. Es tracta d'Elden RingStarfielf Bethesda i God of War Ragnarök. 

Aquests són els títols pels quals els afeccionats faran hores, fins i tot dies i nits de cua. Fans que no veien el moment d'estrenar el 2022 per tenir aquests títols més a l'abast.

Punts de Vista hem rebut Oriol Bartomeu, redactor expert en videojocs i tecnologia, i ens ha dit quins seran els dies clau que aquests tres títols tan esperats arribaran a les botigues. Diu que pel que més frisen els jugadors és per Elden Ring. Del segon, Starfielf Bethesda, després de 25 anys de producció, n'espera grans resultats. De tots tres n'hem vist imatges i ens hem fixat especialment en God of War Ragnarök, perquè com les versions anteriors serà un supervendes.

Punts de Vista no ens volem perdre res d'aquest món tan engrescador dels videojocs i per això des d'ara rebrem l'Oriol a la seva secció fixa cada 15 dies. Ens explicarà les novetats i tota l'actualitat al voltant dels videojocs. 

50 anys de videojocs

Sembla increïble però sí, ja fa mig segle que barrinem amb els videojocs, per entretindre'ns, per entendre'ls, per endevinar com passar un nivell i fins i tot per repetir-los i ampliar-los. Ha plogut molt des d'aquella boleta que saltava d'una banda a l'altra de la pantalla, com al ping-pong, i que es considera el primer videojoc.

Ara, les empreses creadores d'aquests productes utilitzen el maquinari i el programari més sofisticat per aconseguir realitats virtuals i aventures hipnotitzants. Misteris, mastegots i escenaris inimaginables tot just fa uns anys.

Per l'Oriol Bartomeu, els videojocs són 'una forma més de manifestació artisticocultural' i els entén com 'una eina per a la reflexió crítica, política i social'.

No us perdeu les imatges dels tres jocs que ha destacat a l'entrevistaA més, li veureu als ulls les ganes de jugar-hi aviat!

-->