Enlaces accesibilidad
Punts de vista

RTVE Catalunya estrena l'emissió diària de 'Punts de vista'

  • Tània Sarrias presenta el nou format del programa, una finestra a qualsevol expressió cultural, sense fronteres
  • Comptarà amb experts en diversos àmbits: Míriam Tortosa, Alejandra Acosta, Oriol Bartumeu, Begoña Gómez Urzaiz, Judit Martín, Paula Hergar, Desirée de Fez, Núria Moliner i Txell Sust
  • De dilluns a divendres a les 18:10h a La 2
  • Tots els nostres continguts a RTVE Play Catalunya

Per
Tània Sarrias al plato del programa
Tània Sarrias

'Punts de vista' és un programa presentat per Tània Sarrias, amb direcció de Montse Tejera, sotsdirecció de Juan Fermín Gómez, la realització de Guillem Nualart i producció executiva a càrrec de Josep Parés.

'Punts de vista' encapçala la franja de tarda de RTVE Catalunya dedicada a la cultura. El programa, que s'estrena dilluns 10 de gener, s’emetrà cada dia a partir de les 18:10h a La 2: de dilluns a dijous amb contingut inèdit, i els divendres amb un resum dels millors moments i l’agenda cultural del cap de setmana.

El magazine, presentat per Tània Sarrias, comença una nova etapa amb nova imatge en la que seguirà l'actualitat cultural, des de tots els punts de vista, entenent la cultura com a entreteniment sense fronteres. Una finestra a qualsevol expressió cultural, amb una mirada de 360 graus a tot el territori.

Tània Sarrias amb els col·laboradors del programa al plató

Tània Sarrias amb els col·laboradors del programa rtve catalunya

'Punts de vista' incorpora a partir de dilluns noves seccions: l’actriu Míriam Tortosa parlarà cada setmana de teatre, la dissenyadora i estilista Alejandra Acosta se centrarà en el món de la moda, l'Oriol Bartumeu acostarà la cultura dels videojocs i Begoña Gómez Urzaiz portarà la secció del Club de Lectura. Incorporacions que se sumen a les col·laboradores habituals: Judit Martín, perles culturals; Paula Hergar, sèries; Desirée de Fez, cinema; Núria Moliner, arquitectura, i Txell Sust, actualitat musical.

El programa continua apostant per la música amb actuacions en directe cada dia, tant de grups consolidats, com nous talents. També comptarà amb reportatges d’actualitat i entrevistes a personatges de totes les disciplines, farà una ullada a les xarxes socials i dedicarà un espai a les festes culturals d’arreu de Catalunya.

RTVE

anterior siguiente