Enlaces accesibilidad
Postres nadalenques

Corona de Nadal de pasta de full amb crema de torró fluix (Xixona)

Notícia - En Línia 
  • La xef Sofia Janer ens prepara unes postres perfectes per gaudir aquest Nadal
  • Descobreix altres postres nadalenques amb la Sofia Janer i la periodista gastronòmica Carme Gasull a l'En Línia

Por
En Línia - Corona de Nadal amb crema de torró

La Sofia Janer, cuinera i exconsusant de la sexta edició de Masterchef, ens cuina una corona de pasta de full amb crema de torró fluix. Si no us acaba d'agradar el típic tortell de reis potser una bona alternativa.

Corona de Nadal de pasta de full amb crema de torró fluix (Xixona)
Ingredientes Preparación
  • 2 làmines de pastes de full
  • Fulla de gelatina de 2 grams
  • Rovell d'ou
  • Sucre llustre
  • Ametlla laminada
  • 500 ml de nata al 35% de matèria grassa
  • 100 g de xocolata blanca
  • 100 g de torró de Xixona
  1. Preescalfem el forn a 180 graus.
  2. Retallem les dues làmines de pasta de full en forma de dònut.
  3. Posem en remull la fulla de gelatina.
  4. Pintem amb ou una de les làmines de la pasta de full que serà la part superior de la corona i afegim ametlla laminada per sobre.
  5. Col·loquem les dues làmines de pasta de full al forn i les deixem coure uns 15-20 minuts a 180 graus.
  6. Per al farcit, escalfem la nata i un cop calenta afegim la fulla de gelatina. Retirem abans que arrenqui el bull.
  7. Posem la nata, la xocolata blanca i el torró en un recipient, ho deixem reposar un parell de minuts i triturem.
  8. Deixem refredar de 4-5 hores mínim a la nevera.
  9. Un cop fred, ho muntem amb l'ajuda d'unes varetes elèctriques
  10. Col·loquem la crema sobre la base de la corona i afegim ametlles laminades i trossets de torró fluix.
  11. Tapem amb la part superior de la corona i empolvorem amb sucre de llustre.