Enlaces accesibilidad

En Línia, programa sobre l'actualitat social a Catalunya

  • De dilluns a dijous a la tarda a La 2, mirarem al futur amb 'En línia', un programa d'entreteniment en directe
  • Parlarà de la transformació social i digital que afecta el nostre entorn més proper i definirà el nostre futur
  • Presentat per Jèssica del Moral

Per
Logo del programa 'En Línia'
Logo del programa 'En Línia'

A partir del dilluns 28 de setembre, La 2 de TVE oferirà les tardes de dilluns a dijous de 18:45 a 20h un magazine en català d'actualitat social i transformació tecnològica.

Un programa conduït per Jèssica del Moral que volem que us feu vostre perquè parlarem sobretot de vosaltres i de tot allò que creiem que us ocupa, us preocupa i us interessa perquè és el que també ens ocupa, preocupa i interessa a nosaltres.

Jèssica del Moral, presentadora del programa 'En Línia'

Jèssica del Moral, presentadora del programa 'En Línia' RTVE.es

Arrenquem projecte amb la mirada posada en aquesta realitat tan singular que ens ha tocat viure i que anirem desgranant de tres quarts de set de la tarda fins a les 8.

A l'En Línia el que farem serà, sobretot, posar el focus en l'actualitat social, és a dir, en aquelles coses que ens afecten a tots i totes i que, per tant, ens interpel·len. També intentarem tenir una mirada profunda sobre algunes qüestions sobre les quals hem sentit parlar molt sovint, però que potser no hem analitzat amb prou deteniment. I tot això ho farem intentant buscar totes les veus possibles, trepitjant molt territori i parant l'orella a les històries de la gent del carrer, oferint-nos com el servei públic que som.

I tot plegat, amb la mirada posada, també, en el futur tecnològic que, de fet, és el present i que ens segueix sorprenent cada dia.

En aquest sentit, també podreu estar al dia de tot el que envolta el programa i de continguts inèdits a través dels nostres comptes oficials de twitter i instagram a @EnLiniaTVE i/o fer-nos arribar les vostres opinions, consultes o suggerències a través de l'etiqueta #EnLíniaTVE.