Enlaces accesibilidad
Receptes de tardor

Pastanagues rostides amb salsa de iogurt

Notícia - En Línia 
  • Descobrim les propietats de les magranes i quins beneficis tenen per a la salut
  • Sofia Janer, xef i ex-concursant de MasterChef, ens explica com fer la recepta de Pastanagues rostides amb salsa de iogurt

Por
En línia - Pastanagues rostides amb salsa de iogurt

Avui us descobrim les propietats de les magranes i que bones que son per al nostra salut. Aprofitem, que ara n'és temporada!

La magrana és una fruita de tardor, sovint considerada un superaliment. Marta Vergés, experta en alimentació saludable i Sofia Janer, xef ex-concursant de MasterChef, ens en parlem i ens expliquen els passos per fer la recepta de Pastanagues rostides amb salsa de iogurt.

Pastanagues rostides amb salsa de iogurt
Pastanagues rostides amb salsa de iogurt

verduras
Ingredients Preparació
  • Pastanagues
  • Llimona
  • Grans de magrana
  • Galetes 'crakers'
  • Herbes fresques (menta, coriandre...)
  • Pinyons
  • Sèsam
  • Alls
  • Iogurt
  • Tahina
  1. Fem un pesto amb pipes de carabassa, pinyons, cracquers, oli i all ratllat
  2. Fem les pastanagues al forn durant 30 minuts
  3. Mesclem el iogurt amb el suc de la llimona, el pebre, la sal i la tahina
  4. Col·loquem una base d'aquesta salsa de iogurt a la base del plat
  5. Al damunt, les pastanagues cuites
  6. Reguem amb el pesto amb oli
  7. Finalment, hi incorporem una mica de llavors de sèsam i pinyons torrats
  8. I al damunt de tot el plat, els grans de magrana
  9. Ho acabem d'amplatar amb herbes fresques, com ara menta fresca i pebre