Enlaces accesibilidad
Repunt de les reserves

Es disparen un 25% els preus per marxar de Setmana Santa

  • La recuperació de la mobilitat provoca una allau de reserves sobretot als allotjaments rurals
  • Destinia reconeix l'increment de preus perquè hi ha pocs establiments oberts

Facua aconsella ser crítics amb les ofertes tot i les ganes de sortir fora

Per
Els preus de les reserves per Setmana Santa es disparen un 25%

L'anunci de recuperació de la mobilitat entre les comarques ha provocat un repunt de les reserves per poder passar la Setmana Santa fora de casa, especialment en allotjaments rurals. La situació és justament l'oposada a la de fa un any, quan es produïa una allau de cancel·lacions. Ara, a més, els allotjaments també han normalitzat la seva política de preus. Després de mesos d'ofertes per intentar incentivar les visites en cas de tenir obert, les tarifes per anar a la costa o a la muntanya han augmentat de mitjana prop del 25%. Des de FACUA demanen als consumidors ser crítics amb les ofertes malgrat les ganes de viatjar.

Increments de preus de al voltant del 25%

Raquel Xargay, propietària del portal web casesrurals.com, on s'hi oferten més de 200 allotjaments, confirma que arran de l'anunci de l'aixecament del confinament perimetral ha experimentat un fort increment de recerques i també de reserves.

Les poques places hoteleres disponibles a la costa provoca un encariment de preus

Les poques places hoteleres disponibles a la costa provoca un encariment de preus

Catalunya és la segona comunitat autònoma on més reserves s'estan fent per aquest període vocacional, segons el portal destinia.com. També és on els preus escalen més de pressa. De fet, amb cerques ràpides els darrers dies hem pogut comprovar que habitacions d'hotel a la costa o a la muntanya han increment el seu cost al voltant del 25%. Ricardo Fernández, director general de la companyia de viatges online, argumenta que hi ha pocs establiments oberts i que alguns estan aprofitant aquesta situació.

Facua demana anar amb compte amb les ofertes per Setmana Santa

Des de l'organització de defensa dels consumidors, FACUA, de defensa als consumidors, reclamen que la ciutadania sigui crítica amb les ofertes malgrat les ganes de viatjar. Rubén Sánchez, secretari general. Aquests increments per Setmana Santa podrien ser l'avantsala del que passarà a l'estiu.