Enlaces accesibilidad

Comença el càsting del programa 'Amor Gastronòmik'

  • Ets dels que està convençut que a la parella se la sedueix per l'estómac? Ets capaç d'enamorar algú amb els teus plats?
  • Apunta't al nostre càsting per demostrar les teves arts culinàries i trobar l'amor de la teva vida
  • 'Amor Gastronòmik', el nou dating show de RTVE Catalunya. Consulta les bases del concurs

Per
Amor gastronòmik - Comença el càsting!

Què és Amor Gastronòmik?

Pots seduir una persona amb els teus plats? Se't pot enamorar per l'estómac? Creus que és més fàcil enamorar algú amb un bon àpat? Aquestes són les premisses d'Amor Gastronòmikel nou programa de RTVE Catalunya que t'ajudarà a conèixer la parella que feia temps que esperaves.  o si més no, a passar una bona estona.

Com participar-hi?

Les persones que vulguin participar en aquesta experiència i demostrar les seves qualitats culinàries hauran d'enviar un vídeo d'uns 2 minuts de durada, presentant-se i cuinant el seu plat estrella. S'accepten tota mena de receptes: tradicionals, veganes, rebosteria, healthy...

Si, al contrari, t'agradaria que et seduïssin, en el teu vídeo de 2 minuts t’hauràs de presentar i explicar com voldries que fos la teva parella i com se't podria enamorar.

Amor Gastronòmik és una producció de RTVE amb col·laboració amb Sidecar Media en la qual un grup de persones intentarà aconseguir una cita gràcies a les seves habilitats gastronòmiques. Un dating show on no faltarà l'amor i la cuina... i que ens vol recordar que, en qüestions sentimentals, l'estómac juga un paper fonamental.