Enlaces accesibilidad

Els 50 anys de TVE Catalunya, als carrers de Barcelona

  •  TVE Catalunya ha començat la campanya de promoció del seu aniversari amb la col¿laboració de l'Ajuntament de la ciutat

Per

Cartells i banderoles ompliran els propers dies alguns dels carrers de Barcelona per promocionar els 50 anys d'història de la creació del centre de producció de TVE a Catalunya.

Comença, avui, dimarts, 12 de maig, la campanya de promoció dels 50 anys de TVE Catalunya pels carrers de Barcelona.

La campanya ha estat possible gràcies a la col¿laboració entre TVE i l'Ajuntament de Barcelona. D'opis, caixes de llums verticals per exhibir cartells publicitaris, se n'han instal·lat un centenar. N'hi ha a la Plaça Universitat, la Diagonal, la Gran Via, a la Via Augusta, Meridiana... Són elaborats amb fons blau -el color corporatiu de TVE- i el lema 50! Anys TVE Catalunya.

A més, des del dia 16 d'aquest mes fins a la tardor els barcelonins també trobaran banderoles penjades dels fanals de la ciutat amb la mateixa inscripció a diferents carrers.

La ciutat s'afegeix així a la celebració del 50 aniversari de TVE Catalunya, des que el 14 de juliol de 1959 va començar les seves primeres emissions des dels estudis de Miramar.