Enlaces accesibilidad
Acústicament Fest

Boye, Carlota Flâneur, Xarim Aresté i Riders of the Canyon actuen a l'Acústicament Fest

  • El programa 'Són 4 dies' de Ràdio 4 presenta el festival, pel qual passaran alguns dels artistes que han passat per l'espai 'Acústicament'
  • Dijous, 20 de juliol a les 21h, des de la sala Heliogàbal de Barcelona, al web de Ràdio 4 i RTVE Play

Per
Cartell de l'Acústicament Fest
Cartell de l'Acústicament Fest

El programa 'Acústicament' de Ràdio 4, conduït per Irene Desumbila, celebra el final de temporada amb un concert per als oients. Des de la sala Heliogàbal de Barcelona, Boye, Carlota Flâneur, Xarim Aresté i Riders of the Canyon actuaran per al públic en directe, en un concert que es podrà seguir en directe pel web de Ràdio 4 i RTVE Play, i que es podrà recuperar el 22 de juliol a les 12h a Ràdio 4.

La proximitat entre artista i públic és un dels trets diferencials del programa 'Acústicament', l'espai d'entrevistes musicals i actuacions de petit format que dirigeix i presenta Irene Desumbila. Per celebrar el final de temporada, han preparat un programa especial obert als oients, on escurçaran encara més les distàncies. Es traslladen a la sala Heliogàbal de Barcelona i hi han convidat algunes de les bandes que han passat pel programa.

L'Acústicament Fest serà el dijous 20 de juliol, de 21 a 23h, comptarà amb les actuacions de Boye, Carlota Flâneur, Xarim Aresté i Riders of the Canyon. Els concerts seran retransmesos en directe pel web de Ràdio 4 i de RTVE Play, i en diferit, en una versió reduïda, el dissabte 22 de juliol, a l'hora habitual de l''Acústicament', les 12h del migdia a Ràdio 4.

Les persones interessades a assistir a la festa han d'enviar un missatge directe al compte d'Instagram de Ràdio 4, i deixar-hi nom, cognoms i número de telèfon. Amb aquest programa especial, l''Acústicament' posa el punt final a la segona temporada amb les energies carregades per engegar-ne la tercera al setembre. Serà en el seu horari habitual dins el magazín del cap de setmana, 'Són 4 dies', per conversar de manera calmada i escoltar les actuacions del millor del talent musical de casa nostra.

RTVE

anterior siguiente