Enlaces accesibilidad

Hugo Silva es converteix en pare en el nou thriller de terror 'Faro'

  • Els protagonistes del film 'Faro' travessen un cop molt dur en perdre un dels referents de la família: la mare
  • Hugo Silva, Zoe Arnao, Irene Montalà i Ángeles Hernández visiten el programa ‘Xavifòrnia’ de Ràdio 4 

Per

'Faro' el thriller protagonitzat per Hugo Silva arriba als cinemes
Hugo Silva protagonitza el thiller de terror 'Faro'

'Faro’, la darrera pel·lícula de la directora Ángeles Hernández, protagonitzada per Hugo Silva, arriba als cinemes aquest 26 de gener. Un thriller de terror que tracta temes com el dol, la família i l’amor. 

La Lídia i el seu pare es refugien en un far després de presenciar la mort accidental de la mare. Allà intenten lluitar amb el dolor que senten, però des que arriben, els malsons s’apoderen de la Lidia, i la relació entre ells s’enfonsa cada cop més. Aquest és l’argument de la pel·lícula protagonitzada per Hugo Silva, Zoe Arnao i Irene Montalà. Tots tres i la directora del film visiten el programa ‘Xavifòrnia’ de Ràdio 4 per parlar sobre el rodatge d'aquest drama. 

'Faro', el nou thriller d'Ángeles Hernández

Els rols d’una família

En aquesta història, Irene Montalà, la mare, representa l’amor incondicional, però també la culpa i l’horror. I és que aquesta pel·lícula parla de com canvien els rols en les famílies que travessen un dol. “Normalment, cadascú adopta un rol i quan el que adopta el rol més emocional falta, els altres dos no saben com trobar-se”, comenta l’actriu. Silva hi està d'acord: “Quan hi ha una pèrdua en una família hi ha una reestructuració de rols”.

La pel·lícula, que s'allunya del tòpic de casa encantada, es va rodar entre Menorca i Mallorca. En concret, l'escenari protagonista és el far de Favàritx, a 17 km de la població de Maó. Allà Irene Montalà es va enfrontar a la seva por al mar. De fet, va haver de rodar a dins de l'aigua i segons comenten els seus companys, ho va fer perfecte.

El far de Favàritx es troba a Menorca

El far de Favàritx és l'escenari protagonista del film

La importància de la salut mental

Els protagonistes del llargmetratge travessen un cop molt dur en perdre un dels referents de la família. La importància de cuidar la salut mental es fa palès i els mateixos actors asseguren que tots han necessitat aquest suport algun cop a la vida. "La teràpia et fa prendre consciència i perspectiva", assegura Hugo Silva. L'actor creu que aquesta també pot ser preventiva i que "mirar-se a un mateix és saníssim i molt recomanable".

La pel·lícula, que uneix diversos gèneres, arriba als cinemes aquest divendres i Ángeles Hernández aprofita per fer una crida a favor del reconeixement de les dones directores de cinema i demana alhora, pressupostos més alts.

Radio

anterior siguiente