Enlaces accesibilidad
Coronavirus

Francina Armengol i Rafel Nadal anuncien que han donat positiu per COVID-19

  • Armengol diu que està bé i farà quarantena a casa
  • El tennista manacorí diu que passa uns ''moments desagradables''

Por
La presidenta del Govern i el tennista Rafel Nadal, contagiats pel coronavirus.
La presidenta del Govern i el tennista Rafel Nadal, contagiats pel coronavirus.

Dos dels illencs de més renom han donat positiu: el tennista Rafel Nadal i la presidenta Francina Armengol. La cap de l'executiu ho ha anunciat ella mateixa a les xarxes socials. Segons ha explicat, ''estic guardant quarantena i tots aquests dies seguiré fent feina via telemàtica des de casa''.

Francina Armengol diu també que es troba bé i afegeix que ''gràcies a estar vacunada només tenc símptomes lleus''. El seu missatge acaba recomanat a la població que es vacuni. "Vacunem-nos i especialment en aquestes dates, cuidem-nos".

Reaccions a les xarxes socials

Et desig una ràpida recuperació

L'anunci fet per la presidenta ha provocat una allau de respostes de suport a les xarxes socials. La presidenta del Partit Popular, Marga Prohens, que també ha hagut de fer quarantena perquè donà positiu per COVID-19, diu: Estimada, Francina, et desig una ràpida recuperació i que ho passis de la forma més lleu possible. Ara toca cuidar-se. Una aferrada!".

El batle de Palma, José Hila, també se suma a les mostres de suport: "Ànims Presidenta, a cuidar-se i una forta abraçada".

Armengol va assistir aquest cap de setmana a una trobada del PSC a Barcelona i ahir capvespre ja no assistí a un lliurament de premis que tenia previst a la seva agenda oficial.

Rafel Nadal, també positiu per COVID-19

Moments desagradables

També el tennista manacorí Rafel Nadal ha donat positiu. Nadal ho ha anunciat a les xarxes socials i ha explicat que ha estat en tornar del torneig de tennis d'Abu Dhabi.

Diu que està passant ''moments desagradables'' però que confia en millorar poc a poc de la malaltia. Nadal es va reunir a Abu Dhabi amb el rei Joan Carles. També en el cas del tennista manacorí milers de seguidors li han donat suport a les xarxes socials.

Situació de la pandèmia

En aquests moments la situació de la pandèmia a les Illes és cada vegada més complicada. En la darrera actualització de les xifres del virus, la conselleria de Salut ha confirmat més de 9.500 casos en el sistema d'Atenció Primària.

Pel que fa a les UCIS ara hi ha 48 casos, el que suposa un 14% de les places que hi ha de cures intensives als hospitals públics de les Balears. Pel que fa a la vacunació, un 81% té la pauta completa, amb les dues dosis.