Enlaces accesibilidad

El Chef Bosquet aprofita els plàtans madurs per elaborar una recepta de pancakes

  • El Chef Bosquet transforma plàtans madurs en pancakes esponjosos i saludables
  • Descobreix més maneres d'aprofitar al màxim els ingredients a Cuina brutal, disponible a RTVE Play
Així aprofita els plàtans massa madurs els Chef Bosquet: amb una recepta de pancakes!
El Chef Bosquet amb els seus pancakes de plàtan emplatats. RTVE Catalunya
Chef Bosquet
Chef Bosquet
Pancakes de plàtanPancakes de plàtan
Ingredients Preparació
  • 1 Plàtan
  • 30 g Ametlles mòltes
  • 1 Ou
  • 20 g Farina de civada
  • 30 g Xocolata del 70%
  • 40 g Llet de coco
  • 15 g Gerds
  • 10 g Mores
  • 15 g Nabius
  • 5 Fulles de menta o menta fresca
  1. Tritura els ingredients dels pancakes i els cous a la planxa.
  2. Fon la xocolata i barreja-la amb la llet de coco calenta.
  3. Reparteix la xocolata fosa.
  4. Afegeix els fruits vermells i espolvoreja menta picada o en fulles.

Els pancakes són una mena de truita esponjosa i més gruixuda que una crep. Tot i que normalment s'associen amb la gastronomia dels Estats Units, el seu origen es remunta al segle V aC a l'antiga Grècia. El Chef Bosquet versiona la recepta tradicional per fer la massa amb plàtans madurs.

Pancakes de plàtan amb xocolata

Un plat de pancakes de plàtan amb xocolata desfeta. RTVE Catalunya

A Cuina brutal el xef dona una nova vida als plàtans. Per fer-ho, els tritura en una mescla amb ou, farina de civada i llet de coco. Els cuina a la planxa i aconsegueix un resultat esponjós i lleuger. Per acompanyar-los, posa xocolata fosa i fruits del bosc.

Cuina brutal - Pancakes de plàtan