Així és la recepta de lluç gratinat que cuina el Chef Bosquet
- El Chef Bosquet acompanya el lluç gratinat amb una guarnició de patates i tomàquet
- Aquesta i moltes més receptes de Cuina brutal disponibles a RTVE Play
El Chef Bosquet amb una ració de lluç gratinat emplatat.
RTVE Catalunya
Chef Bosquet
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El lluç és un peix que sovint es fa servir a la cuina mediterrània. Es pot fregir, fer a la planxa o al forn. Precisament, la tercera opció és la que escull el Chef Bosquet en aquesta recepta de Cuina brutal: prepara un plat nutritiu i saludable de lluç gratinat.
El Chef Bosquet culmina l'emplatat del lluç gratinat amb una salsa.
El xef escull una guarnició de patates i tomàquet que acompanyen la peça principal de lluç en el fornejat. Per assegurar una textura ideal, cal tallar aquests ingredients en làmines molt fines. A més, prepara una maionesa que uneix tots els components en una elaboració completa i refinada.
Cuina brutal