La recepta de tallarines de cogombre al pesto del Chef Bosquet
- El Chef Bosquet mostra com fer uns tallarins sense pasta, de cogombre i amb salsa pesto
- Completa el teu menú amb el segon plat: arròs de costelles i bolets
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El Chef Bosquet porta a Cuina Brutal una manera diferent de menjar tallarines sense pasta: fent servir cogombre amb pesto. Comença per triar-ne un de qualitat i de quilòmetre zero. Prepara un pesto clàssic afegint all, anacards i un bon grapat de fulles d’alfàbrega; si les compres al supermercat, posa-les senceres. Amb els anacards, cal afegir més sal que amb altres fruits secs, ja que són més dolços. Finalment, incorpora una bona quantitat d’oli i tritura-ho tot.
El plat de tallarines de cogombre amb pesto del Chef Bosquet RTVE Catalunya
Per fer les tallarines, utilitza una mandolina per tallar el cogombre. Aquest és lleugerament més dur que el carabassó, així que ves amb calma. Amb un ganivet, ajusta les peces que no quedin perfectes. Passa-les a un bol perquè s’impregnin amb la salsa de pesto que has preparat abans. Barreja amb unes pinces per assegurar-te que aquest cobreix totes les tallarines.
Per emplatar, serveix les tallarines amb unes pinces. Afegeix tomàquets cherry tallats en quarts per obtenir trossets que aportin color i gust. Finalment, decora amb fulles d’alfàbrega.
Cuina brutal