Enlaces accesibilidad

Préssec a la planxa: redescobreix aquesta fruita amb la recepta del Chef Bosquet

  • Afegeix un toc especial al préssec amb aquestes postres del Chef Bosquet
  • Descobreix més receptes brutals a Cuina Brutal, disponible a RTVE Play Catalunya
Préssec a la planxa: redescobreix la fruita amb aquesta recepta del Chef Bosquet
El Chef Bosquet juntament amb un plat de préssec a la planxa i nata muntada amb mascarpone.
RTVE Catalunya
Préssec a la planxaPréssec a la planxa
Ingredients Preparació
  • 1 Préssec
  • 100 g Nata per muntar
  • 1 Taronja
  • 1 Llima
  • 100 g Mascarpone
  • 10 g Avellanes
  • 10 g Festucs
  • Mantega de cacauet
  1. Talla el préssec i cuina'l a la planxa per les dues cares.
  2. Munta la nata que ha d'estar ben freda amb el mascarpone.
  3. Pica lleugerament els fruits secs.
  4. Passa el préssec al plat.
  5. Reparteix la barreja de nata fent quenelles distribuïdes pel plat.
  6. Reparteix línies de mantega de cacauet.
  7. Reparteix ara els fruits secs.
  8. Acaba amb ratlladura de llima i ratlladura de taronja.

Menjar fruita és necessari per mantenir una dieta equilibrada. És una gran font de vitamines i dona un final dolç a qualsevol menú, d'una manera saludable, és clar. Tot i això, menjar-la sense cap condiment pot resultar repetitiu i avorrit passat un temps. Per sort, a Cuina brutal el Chef Bosquet ofereix una recepta senzilla per redescobrir les postres.

Cuina brutal - Préssec a la planxa

El préssec a la planxa és una altra manera d'assaborir aquest aliment. A més, el xef li afegeix nata, mantega de cacauet i fruits secs. Aquests últims li aporten una textura cruixent que contrasta amb la resta d'ingredients de l'elaboració. Prova una manera única i vibrant de preparar les postres amb aquest plat i menja fruita, que és molt sa!