Com preparar el tàrtar de tomàquet amb tonyina del Chef Bosquet
- El tàrtar de tomàquet del Chef Bosquet és una manera de posar les verdures al centre del plat
- Descobreix com cuinar hummus de remolatxa amb crudités a Cuina brutal
| Ingredients | Preparació |
|---|---|
|
|
El xef Bosquet porta a Cuina brutal el tàrtar de tomàquet, una proposta on la verdura és la protagonista. El tomàquet de pera es combina amb ceba, millor si és blanca o tendra, ja que té un sabor més suau i no predomina sobre la resta d’ingredients. També s’hi afegeix mostassa de Dijon, que s’ha de barrejar bé amb tota la mescla per aconseguir un gust homogeni en tot el tàrtar.
El tàrtar de tomàquet que ha cuinat el Chef Bosquet amb tonyina i herbes a sobre RTVE Catalunya
El tàrtar de tomàquet se serveix amb la proteïna del plat: la tonyina. La que el xef utilitza és de conserva d’oli d’oliva i l’acompanya amb herbes fresques. En aquest cas, incorpora tres espècies: coriandre, cibulet i anet. Segons el xef, sempre va millor combinar més d’una herba, ja que així es potencia millor el sabor.
Ja estaria, una versió diferent de menjar tàrtar que sorprendrà allà on la portis.
Cuina brutal