Va de cine Ràdio 4

Va de cine

Dimarts de 12.00 a 13.00 hores de 14.00 a 15.00 hores

Presentat per:  Conxita Casanovas Dirigit per:  Conxita Casanovas

El "Va de cine"es un clàssic modern i un referent en el sector. Des de fa 38 temporades, aquest magazín de cinema que es renova cada set dies, aporta sense descans cada setmana una pluja de propostes cinematogràfiques. Els nostres viatges són a les sales i fem de guia pels oients perquè no malgastin temps ni diners.

Dirigit i presentat per Conxita Casanovas, "Va de cine"té de productora a Núria Navarro, comptem amb la col·laboració de  Mariona Borull ,amb qui repassem la cartellera  , Lluis Farreras amb qui analitzem els guions i Argimiro Lozano que és el Guionista i Crític Assessor.

Funcionem com una revista radiada. Cada diumenge de 14 a 15h. de la tarde a R4, i ara també els dissabtes a les 11.35 del matí, en versió reduïda a R5,fem un exhaustiu repàs d'actualitat, estrenes comentades pels seus protagonistes, festivals, premis i últimes novetats. Narrem el cinema a la nostra manera, des d'un punt de vista diferent, desmarcant-nos de les fórmules habituals i esquemes que es repeteixen a tot arreu, intentant personalitzar-ho i fent-lo amè i accessible a tothom. Portem més de tres dècades fent divulgació amb convidats sempre de primera línia. El nostre repte es ser els intermediaris entre els qui fan el cinema i els qui el consumeixen.

Som els portaveus dels premis de RNE Sant Jordi de cinematografia. Fem regularment programes en directe de cara al públic, des de diferents Festivals i certàmens i, estimulats per una audiència fidel, organitzem periòdicament pre-estrenes de pel·lícules triades rigorosament.

Contacte

Escriviu al programaVa de cine: vadecine@rtve.es

www.rtve.es /pages/rtve-player-app/2.17.1/js/

Va de Cine 11/04/21

11 abr. 2021

Els últims 704 programes de Va de cine

  • Ver Miniaturas Veure Miniatures
  • Ver Listado Veure Llistat
Cercar per:
Per dates
Per tipus
Tots els vídeos i els àudios