Enlaces accesibilidad
21ns Premis Ràdio Associació

Conxita Casanovas, de RNE, Menció d'Honor als 21ns Premis Ràdio Associació

  • El jurat reconeix "la seva dilatada trajectòria com a periodista de cinema de Ràdio 4"
  • Casanovas és la directora i conductora del programa 'Va de cine' de Ràdio 4 i Radio 5
  • L'entrega serà el 10 de juny a Barcelona

Per
Conxita Casanovas a Ràdio 4
Conxita Casanovas

La periodista de cinema Conxita Casanovas rebrà una Menció d'Honor a proposta del jurat dels Premis Ràdio Associació de Catalunya per "la seva dilatada trajectòria com a periodista de cinema a Ràdio 4, en especial en el programa “Va de Cine”, que li permet traslladar l’emoció de les pantalles i dels festivals a l’oient amb un més que contrastat rigor informatiu".

Cada setmana Conxita Casanovas es posa al davant de 'Va de cine', espai dedicat al cinema de Ràdio 4 i Radio 5, amb gairebé 40 anys en antena. També és presidenta del Jurat dels Premis RNE Sant Jordi de Cinematografia, directora del Barcelona Film Fest i col·labora als programes de RNE 'De película', 'El ojo crítco' i 'De boca a orella'.

Com a enviada especial de RNE, Conxita Casanovas ha cobert els festivals nacionals i internacionals més importants, com Cannes, Berlín, Venècia, San Sebastián o els Oscars.

Entre altres guardons, té el Premi Alfonso Sánchez atorgat per l'Academia de Cine el 2013, per la seva tasca de divulgació i promoció del cinema espanyol.

21ns Premis Ràdio Associació

Enguany els guanyadors dels premis atorgats per Ràdio Associació de Catalunya, que arriben a la seva 21a edició, "són una mostra excel·lent de la ràdio que ha apostat per tirar endavant i estar al costat de l’oient tot i les dificultats que representava treballar en pandèmia".

També han estat premiats en aquesta edició Marc Giró de RAC1, 'El Búnquer' de Catalunya Ràdio, 'El Mur. Els llocs de la Memòria' d’À Punt Ràdio, 'Palau Notícies' de Ràdio Palau, 'Tothom' de Tarragona Ràdio, el treball d’investigació 'Barçagate' i el programa 'Crims' de TV3. A més de Conxita Casanovas, també han rebut Mencions d'Honor Josep M. Pallardó, Jaume Serra, i la campanya recaptatòria de l’especial 'Versió Clínic' de Versió RAC1.

Els premis s'entregaran el pròxim 10 de juny en una gala celebrada a l'Auditori ONCE de Barcelona.

RTVE

anterior siguiente